Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024

Φωτιά στη Λιβαδειά: Έφτασαν κοντά στο νοσοκομείο οι φλόγες (εικόνες, βίντεο) Συναγερμός στη Λιβαδειά για φωτιά κοντά στο νοσοκομείο της πόλης και σε σπίτια, που ευτυχώς τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.





viotiaplus.gr

 
 


Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν σε φωτιά στη Λιβαδειά που ξέσπασε την Τετάρτη (12/06), κοντά στο νοσοκομείο της πόλης. Ευτυχώς, λίγο μετά τις 21:00, τέθηκε υπό έλεγχο και έχουν απομείνει μόνο μερικές διάσπαρτες εστίες.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή της στο Χ, η Υπηρεσία ανέφερε το εξής: «Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον της οδού Ρούμελης, στην Λιβαδειά Βοιωτίας. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 16 οχήματα».




Ακόμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα viotiaplus.gr, η μεγάλη φωτιά ξέσπασε εντός της Λιβαδειάς, πίσω από το 2ο Λύκειο και κάτω από το νοσοκομείο. Οι συνθήκες, μάλιστα, ήταν αποπνικτικές. 




Εντούτοις, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και έχουν απομείνει μόνο κάποιες διάσπαρτες εστίες. Ως εκ τούτου, δεν απειλούνται ούτε το νοσοκομείο της Λιβαδειάς, αλλά ούτε και κάποιο σημείο του αστικού ιστού της πόλης στη Βοιωτία.
Δεξαμενές προπανίου κοντά στη φωτιά στη Λιβαδειά

Επίσης, σύμφωνα με αναφορές, η κατάσταση θεωρήθηκε επικίνδυνη γιατί, στα 30 μέτρα από το πύρινο μέτωπο, υπάρχουν δεξαμενές με προπάνιο.


Δείτε σχετικό βίντεο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου