Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

Άρχισαν τα «γαλάζια» δείπνα - Ο Μηταράκης, ο υφυπουργός για τα «μασάζ» και η πρόσκληση στον Κυριάκο Η τυχαία συνάντηση Μηταράκη - Μητσοτάκη, τα πρωθυπουργικά καρφιά για τα τραπεζώματα του Χιώτη βουλευτή και η πρόσκληση στον Καραβίτη.



ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

 
 


Με τον τελευταίο ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης δημιούργησε θέση υφυπουργού σε ρόλο μασέρ της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μυλωνάκη που μετακινήθηκε στο Μαξίμου από τη Βουλή που εκτελούσε χρέη Γενικού Γραμματέα.

Το φυσικοθεραπευτήριο του Μυλωνάκη έπιασε ήδη δουλειά και το πρώτο ραντεβού ήταν ο Νότης Μηταράκης, ο οποίος την επόμενη του ανασχηματισμού έθεσε θέμα μη επανεκλογής της Κατερίνας Σακελαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα πριν πέντε μέρες ο τέως υπουργός της ΝΔ αναφερόμενος στο ακανθώδες για το κυβερνών κόμμα θέμα εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας δήλωσε ότι: «υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς, τα οποία έχουν ιστορική διαδρομή στην πολιτική, τα οποία θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Νομίζω είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει όταν αυτή ωριμάσει».

 

Η παραπάνω δήλωση σε συνδυασμό με την κίνηση του Χιώτη βουλευτή να διοργανώσει τις επόμενες μέρες δείπνο στην ταβέρνα του Καραβίτη με δυσαρεστημένους βουλευτές της ΝΔ, ήταν η αφορμή για να κληθεί στο Μαξίμου για μασάζ από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, Γιώργο Μυλωνάκη.

Ωστόσο καθώς ο Νότης Μηταράκης έβγαινε από το γραφείο Μυλωνάκη έπεσε… τυχαία πάνω στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έκανε περιπολία με τον Πίνατ.


ADVERTISING


- «Τι κάνετε κύριε Νότη;», ρωτάει με πονηρό ύφος ο πρωθυπουργός.

- «Καλά είμαι κύριε Πρόεδρε, ετοιμαζόμαστε για διακοπές» αποκρίνεται ο Μηταράκης.

 

Και ο Μητσοτάκης με δολοφονική ματιά του ρίχνει το καρφί: «Μαθαίνω ότι διοργανώνεις τραπεζώματα».

Ο Μηταράκης προς στιγμή τα χάνει και καθώς βρίσκει τη δύναμη του λέει: «Είστε ευπρόσδεκτος κύριε Πρόεδρε» και ο Μητσοτάκης καθώς βρίσκεται ήδη σε τροχιά απομάκρυνσης με τον Πίνατ, γυρίζει το κεφάλι και του λέει: «Ok. Στείλε μου τα στοιχεία πού και πότε»…

Ο Μηταράκης ήδη πριν βγει στη Βασιλέως Γεωργίου έχει αποστείλει σχετικό sms στο κινητό του πρωθυπουργού…


Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου