Κυριακή, Ιουνίου 23, 2024

Ο Κέβιν Κόστνερ δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί ξανά Αφού διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Τζούελ, μίλησε για την προσωπική του ζωή





Λίγες ημέρες αφού διέψευσε τη σχέση του με την τραγουδίστρια Τζούελ, ο Κέβιν Κόστνερ δήλωσε πως είναι «έτοιμος να ανακαλύψει την πραγματική αγάπη».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο People και ανέφερε πως μετά το διαζύγιό του από την Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ μετά από 18 χρόνια γάμου, είναι έτοιμος να φτιάξει ξανά τη ζωή του.

«Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να είναι ερωτευμένοι. Υπάρχει ένα πολύ όμορφο συναίσθημα που συνδέεται με αυτό. Μπορεί να οριστεί και με διαφορετικό τρόπο, αλλά ναι, μου αρέσει η ιδέα του να ερωτευτώ», δήλωσε.






Kevin Costner says he’s open to finding love after denying Jewel romance rumors https://t.co/ukl0MBiDX8 pic.twitter.com/31SN4DaQp3— Page Six (@PageSix) June 21, 2024

Τέλος, εξήγησε πως παρά τον δύσκολο χωρισμό του, «δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα να "σκληρύνει" την καρδιά του».

Πρόσφατα, ο ηθοποιός μίλησε σχετικά με τις φήμες ότι είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια Τζούελ.


Μετά το προβεβλημένο διαζύγιό του από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, ο 69χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός λέγεται πως ξεκίνησε να βγαίνει με την τραγουδίστρια.

«Η Τζούελ και εγώ είμαστε φίλοι - δεν έχουμε βγει ποτέ ραντεβού», δήλωσε ο Κόστνερ στην εκπομπή «The Howard Stern Show». «Είναι ξεχωριστή και δεν θέλω αυτές οι φήμες να καταστρέψουν τη φιλία μας, γιατί αυτό είναι που έχουμε».

Ο Κόστνερ δήλωσε ότι ανησυχεί ότι τα δημοσιεύματα που τους θέλουν σε σχέση θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη φιλία του με την 40χρονη τραγουδίστρια. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός διέψευσε τα όσα λέγονται και γράφονται, δηλώνοντας στον Χάουραντ Στερν ότι «δεν έχουν βγει ποτέ, ποτέ», παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι η τραγουδίστρια είναι «ξεχωριστή» και «αρκετά όμορφη για να βγω μαζί της».




Ο ηθοποιός περιέγραψε επίσης λεπτομερώς πώς διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους, αναφερόμενος σε ένα ταξίδι που έκαναν στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον μαζί με άλλους διάσημους τον Δεκέμβριο του 2023.

«Ήμασταν στο νησί του Μπράνσον, έχει ένα ίδρυμα, το οποίο δεν ήξερα... και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον μου ζητούσε εδώ και χρόνια να έρθω στο Necker Island και έτσι τελικά το έκανα», είπε ο Κόστνερ.

«Ξαφνικά χώρισα, είμαι ανύπαντρος πατέρας και μου ζητάει εδώ και δέκα χρόνια να πάω εκεί», πρόσθεσε.

Φωτογραφίες με τον Κόσντερ και την Τζούελ να είναι αγκαλιασμένοι στην επίσκεψή τους στο νησί είχαν κυκλοφορήσει τότε. Σε μία από αυτές, ο 69χρονος ηθοποιός τύλιγε τα χέρια του γύρω από τη μέση της. Η Τζούελ είχε πάει στη θέση της παρουσιάστριας του έρανου για το Inspiring Children Foundation στο Necker Island, ενώ ο Κόστνερ παρευρισκόταν ως καλεσμένος. Το ζευγάρι φέρεται να πέταξε και να έφυγε από το νησί μαζί.

Η Τζούελ, από την πλευρά της, απέφυγε να βάλει τέλος στις φήμες για την κατάσταση της σχέσης της με τον ηθοποιό, σε συνέντευξή της νωρίτερα φέτος. «Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος», δήλωσε στο Elle τον Απρίλιο. «Η δημόσια γοητεία είναι σίγουρα έντονη».

Το Κόστνερ χώρισε από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ τον Μάιο του 2023 μετά από 18 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. Εντωμεταξύ, η Τζούελ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον επαγγελματία καουμπόη Τάι Μάρεϊ από το 2008 έως το 2014 και έχουν έναν γιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου