Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2024

Μυστική επικοινωνία Μπάιντεν με κορυφαίο Έλληνα πολιτικό αμέσως μετά το Debate





ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ήταν πραγματικά το debate που συγκλόνισε την Αμερική. Δημιούργησε όμως μεγάλη αναστάτωση και στην Ελλάδα.



Αυτό προκύπτει και από τα επικά δημοσιογραφικά αφιερώματα από τα ΜΜΕ που πρόσκειται στον ηγέτη μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το κοντράστ συναισθημάτων, πληροφοριών και περιγραφής των πραγματικών περιστατικών από το ίδιο μέσο, με διάφορα λίγης ώρας.

Η πρώτη ανάρτηση του γνωστού μητσοτακικού ΜΜΕ που αποθέωνε τον Μπάιντεν

Η πρώτη αντίδραση λοιπόν του στρατοπέδου Μητσοτάκη, ήταν ο διθύραμβος για την εμφάνιση Μπάιντεν στο debate. «Είχε καθαρή σκέψη», έγραφαν οι υμνητές του Μωϋσέως, αποδεικνύοντας ότι είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας ακόμα και τις δυσκολότερες αποστολές, που κανείς σώφρων άνθρωπος δεν θα τολμούσε να αναλάβει.

Λίγη ώρα αργότερα όμως τα πάντα αλλάζουν.

Ο Μπάιντεν από Τιτάνας της πολιτικής, μεταμορφώθηκε σε βαρίδι, μέσα σε λίγη ώρα

Έτσι λοιπόν, ο Μπάιντεν από «θριαμβευτής με καθαρή σκέψη», μεταμορφώθηκε σε «σαβούρα, που πρέπει να την ξεφορτωθούμε για να επιβιώσει η σωστή πλευρά της ιστορίας», στην οποία φυσικά ηγετικό ρόλο διαδραματίζει και ο άρχοντας μας, ο Κυριάκος μας.

Εξαιρετικά σημαντική σε αυτό το μήκος κύματος, είναι και η πληροφορία για μυστική επικοινωνία του Τζο Μπάιντεν με κορυφαίο Έλληνα πολιτικό, λίγη ώρα μετά την λήξη του debate.

Η φήμη που κυκλοφορεί, θέλει τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, να επικοινώνησε μέσα στη νύχτα με τον κορυφαίο Έλληνα, διεθνούς πλέον κύρους πολιτικό, Γιώργο Αυτιά, προκειμένου να του ζητήσει συμβουλές για το πώς θα βγει στην σύνταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου