Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

Euro 2024: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα (22/6) – Το κανάλι και οι ώρες Γεωργία – Τσεχία, Τουρκία – Πορτογαλία και Βέλγιο – Ρουμανία είναι οι σημερινές (22/06) αναμετρήσεις για το Euro 2024.




AP | Martin Meissner

 
 


Η δεύτερη αγωνιστική του Euro 2024, που διεξάγεται στα γήπεδα της Γερμανίας, το Σάββατο (22/06) ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις, οι οποίες είναι Γεωργία – Τσεχία και Τουρκία – Πορτογαλία για το ΣΤ' γκρουπ, καθώς και το ματς ανάμεσα στο Βέλγιο και στη Ρουμανία για τον Ε' όμιλο.
Γεωργία – Τσεχία

Η ένταση είναι στο «κόκκινο» καθώς η Γεωργία, η πρωτοεμφανιζόμενη στο Euro 2024, αντιμετωπίζει την ομάδα της Τσεχίας με πλούσια ιστορία σε αυτή τη διοργάνωση. Ωστόσο, και οι δύο ομάδες έχασαν τις στην πρεμιέρα του ομίλου με δραματικό τρόπο, οι Τσέχοι από τους Πορτογάλους με 2-1, όπως και η Γεωργία από την Τουρκία με 3-1. Μια ακόμη ήττα θα μπορούσε να τερματίσει τις ελπίδες των δύο ομάδων για την πρώτη θέση.




Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00, στο Αμβούργο, και θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ).

 


Τουρκία – Πορτογαλία

Οι δύο πρώτες ομάδες του ΣΤ' ομίλου στο Euro 2024 αναμετρώνται στο Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας ότι η νίκη μίας εκ των δύο θα μπορούσε να τους χρίσει νικητές του γκρουπ. Πάντως, και οι δύο πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης με ιδιαίτερο τρόπο στις πρώτες τους αναμετρήσεις: Η Τουρκία επικράτησε της Γεωργίας στο ίσως καλύτερο παιχνίδι του τουρνουά μέχρι στιγμής και η Πορτογαλία ανέκαμψε στις καθυστερήσεις για να νικήσει την Τσεχία.

Επισημαίνεται ότι αγώνας θα αρχίσει στις 19:00, στο Ντόρτμουντ, και θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ).



Βέλγιο – Ρουμανία

Όπως πολλοί είχαν προβλέψει, οι δύο ομάδες έρχονται σε αυτή την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του Euro 2024, ύστερα από αντίθετα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια τους. Λίγοι, σύμφωνα με την UEFA, περίμεναν ότι η Ρουμανία θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε το προβάδισμα στον Ε' όμιλο, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην Ουκρανία – την πρώτη νίκη της χώρας στην ιστορία της διοργάνωσης έπειτα από 24 χρόνια.

Απεναντίας, το Βέλγιο υπέστη ήττα-έκπληξη από τη Σλοβακία αλλά, αφού ακυρώθηκαν δύο γκολ και οι Βέλγοι σπατάλησαν πολλές καλές ευκαιρίες σε εκείνον τον αγώνα, υπάρχει η αίσθηση ότι το αποτέλεσμα κόντρα στη Ρουμανία θα είναι διαφορετικό.

 

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:00, στην Κολωνία, και θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου