Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2024

Euro 2024: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα (24/6) – Τα κανάλια και οι ώρες Τα ματς Κροατία – Ιταλία και Αλβανία – Ισπανία περιλαμβάνει το σημερινό (24/06) πρόγραμμα του Euro 2024.




AP | Spada | La Presse

 

 


Τα αγωνιστικά βιβλία του δευτέρου ομίλου στο Euro 2024 κλείνουν απόψε (24/06) στα γήπεδα της Γερμανίας, με τις αναμετρήσεις Κροατία – Ιταλία και Αλβανία – Ισπανία.
Κροατία – Ιταλία

Οι προπονητές Ζλάτκο Ντάλιτς και Λουτσιάνο Σπαλέτι έχουν και οι δύο πολλά να σκεφτούν ενόψει αυτής της κρίσιμης αναμέτρησης για την τρίτη αγωνιστικής στο Euro 2024. Η Κροατία έχει μόλις έναν βαθμό μέχρι στιγμής, αφού μετά την ήττα της από την νικήτρια του δεύτερου ομίλου, Ισπανία, απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Αλβανία. Η άλλοτε φειδωλή αμυντική της γραμμή έχει ήδη «παραβιαστεί» πέντε φορές και για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λειψία απαιτείται ισχυρή άμυνα.

Επίσης, οι «ατζούρι» τρόμαξαν από την Αλβανία στο εναρκτήριο παιχνίδι τους – δεχόμενοι γκολ μέσα σε 23 δευτερόλεπτα – αλλά ανέτρεψαν τα δεδομένα και επικράτησαν με με 2-1. Οι κάτοχοι του τροπαίου, παρ' όλα αυτά, δεν είχαν καμία απάντηση κόντρα στην Ισπανία, αφού ηττήθηκαν με 1-0. Μόνο μία ομάδα έχει υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο της στην ιστορία του Euro, ωστόσο η ελάχιστη προσδοκία για την Ιταλία είναι μια θέση στα νοκ άουτ και έχει δουλειά να κάνει. Όπως και η Κροατία.


Πάντως, ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Λειψία και πρόκειται να αρχίσει στις 22:00. Μάλιστα, θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (κάνετε κλικ εδώ).


Αλβανία – Ισπανία

Η Ισπανία εδραίωσε τη θέση της ανάμεσα στα φαβορί του Euro 2024, αφού εξασφάλισε τη θέση της στη φάση των «16» ως νικήτρια του δεύτερου ομίλου ήδη από τη δεύτερη αγωνιστική. Οι εντυπωσιακές νίκες επί της Κροατίας και της Ιταλίας έκαναν τη δουλειά τους, δίνοντας στον Λουίς ντε λα Φουέντε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικούς παίκτες για αυτό το ματς, όχι μόνο επειδή ο Ρόδρι είναι τιμωρημένος.






Απεναντίας, το έργο της Αλβανίας είναι δύσκολο, καθώς η ποιότητα της Ισπανίας είναι βαθιά. Ωστόσο, η ομάδα του Σιλβίνιο έχει σημαντικούς λόγους να αισιοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ντίσελντορφ με βάση τις προηγούμενες δύο εμφανίσεις της στο Euro 2024. Με τον μέσο της Ίντερ, Κριστιάν Ασλάνι, να τραβάει τα βλέμματα, οι Αλβανοί άρχισαν ονειρεμένα κόντρα στην Ιταλία, προτού ανατραπούν τα δεδομένα και υποστούν την ήττα. Στη συνέχεια, απέσπασαν ισοπαλία από την Κροατία στην τελευταία φάση του αγώνα και έτσι οι ελπίδες τους έχουν διατηρηθεί ζωντανές.

Πάντως, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ και πρόκειται να αρχίσει στις 22:00. Μάλιστα, θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση τόσο από την ΕΡΤ3 όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (κάνετε κλικ εδώ).

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου