Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2024

Σε Fashion Show στο Σικάγο ο Στέφανος - Καλεσμένος του Ευάγγελου Μπούση και του Πίτερ Ντούντας(σσ Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο τύπος.Θα τα καταλάβει ολα αργά)




 


 

«Στο Σικάγο θα βρεθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις ΗΠΑ. Ο Στ. Κασσελάκης θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα Hippocratic Cancer Research Foundation (HCRF) με θέμα την πρόληψη του καρκίνου, κατόπιν πρόσκλησης από την πρόεδρο του Ιδρύματος, Ελένη Μπούση», αναφέρει το δελτίο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με το σημερινό πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη.

Το ίδρυμα διοργανώνει το 3ο Fashion Show για την υποστήριξη του κέντρου έρευνας κατά του καρκίνου του Northwestern University.







Ως γνωστόν, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπεθ διατηρούν φιλική σχέση με τον Ευάγγελο Μπούση και τον συζυγό του, πασίγνωστο σχεδιαστή Πίτερ Ντούντας. Ο Ευάγγελος Μπούσης είναι και η «ψυχή» του Ιδρύματος Hippocratic Cancer Research Foundation, που πραγματοποιεί σήμερα λαμπρή εκδήλωση στο Σικάγο, όπου θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και το όνομα της οικογένειας δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό στην Ελλάδα, δεν ισχύει το ίδιο στους ομογενειακούς κύκλους των ΗΠΑ, τόσο για το μεγάλο φιλανθρωπικό της έργο, όσο και για την αλυσίδα παντοπωλείων «Cermak Fresh Market» (ειδικεύεται σε μια ποικιλία από έθνικ τρόφιμα από Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία και Ελλάδα) που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Η οικογένεια Μπούση, επίσης, έχει διατελέσει και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Μιλγουόκι Μπακς.
Η βάπτιση του Ελπιδοφόρου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Όμως το μεγάλο «μπαμ» της οικογένειας Μπούση με τη δημοσιότητα έγινε πριν από δυο χρόνια με αφορμή ένα λαμπερό event στη Βουλιαγμένη, που έγινε για μεγάλο διάστημα the talk of the town. Τα βαφτίσια των δυο παιδιών που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας ο Ευάγγελος Μπούσης με τον σύζυγό του Πίτερ Ντούντας. Με παρόντα μάλιστα τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.


Ήταν η πρώτη θρησκευτική βάφτιση παιδιού ομόφυλου ζευγαριού που γίνεται στη χώρα μας. Ο Ελπιδοφόρος είχε δεχθεί, τότε, αρκετές «βολές» για την απόφασή του να βαπτίσει τα παιδιά ενός ομόφυλου ζευγαριού, ενώ η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας είχε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στον ίδιο, όσο και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, την είδηση αναμετάδωσαν με τον τρόπο που φαντάζεστε διάφορα εκκλησιαστικά sites, ενώ στο Twitter είχαν προκληθεί σφοδρές αντιδράσεις από τους οπαδούς της συντήρησης, με το hashtag #ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ_ΤΩΡΑ να γίνεται trend.





Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι στο πάρτι της βάπτισης

Στο λαμπερό πάρτι που ακολούθησε στο ξενοδοχείο Four Seasons (πρώην Αστέρα), στη Βουλιαγμένη, βρέθηκαν δίπλα στο ζευγάρι πολλά αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνι, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους.

 

Το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν και η Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, η καλή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η γιατρός Βίκυ Βλαχώνη, το σούπερ μόντελ Άννα Μπεατρίζ Μπάρος με τον σύζυγο της Καρίμ Ελ Σιάτι, η Κατερίνα Εμπειρίκου, ο Χρύσανθος Πανάς και άλλοι.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου που φιλοξένησε το πάρτι είχε διακοσμηθεί ειδικά για την περίσταση, ενώ τη διασκέδαση των προσκεκλημένων ανέλαβε η Άννα Βίσση.

Για αναμνηστικό δώρο από τη βάφτιση των παιδιών, το ζευγάρι μοίρασε στους καλεσμένους χριστιανικές εικόνες της Αγίας Ελένης και του Αγίου Αλέξιου.


Τα ποδοσφαιρικά δώρα του Μιχάλη Μπούση στον Στέφανο Κασσελάκη

Ανάμεσα στους νονούς των παιδιών ήταν και ο Γιώργος Μπούσης, με τον οποίο επίσης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις ο Στέφανος Κασσελάκης. Κι αυτό το όνομα γνωρίζουμε στην Ελλάδα, αφού ο αδερφός του Ευάγγελου Μπούση κατέχει από το 2018 το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΦΗ.

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συναντηθεί, μάλιστα πρόσφατα μαζί του, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, στο κέντρο του Ηρακλείου με τις κάμερες να καταγράφουν το μικρής διάρκειας τετ α τετ που είχαν. Λίγο αργότερα ο Μιχάλης Μπούσης δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, με τα δώρα τους. Δυο φανέλες του ΟΦΗ με τα ονόματά τους και μία μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της κρητικής ομάδας.

«Ήταν χαρά μου να περάσω χρόνο με τον Στέφανο και τον Τάιλερ! Υπέροχοι άνθρωποι, με όραμα και νέοι φίλαθλοι του ΟΦΗ», είχε γράψει ως λεζάντα της φωτογραφίας ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος πιθανότατα θα συναντηθεί εκ νέου σήμερα με τον Στέφανο Κασσελάκη, μιας και η βάση του δεν είναι το Ηράκλειο, αλλά το Σικάγο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου