Σάββατο, Ιουνίου 15, 2024

Supercar έγινε παρανάλωμα του πυρός στην Αττική Οδό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες Πρόκειται για Koenigsegg, σύμφωνα με πληροφορίες, κόστους 1,5 εκατ. ευρώ - Ήταν μεταξύ των supercars που βρέθηκαν στο Ζάππειο για το «6to6 Motor Europe Tour» - Ισπανός, που ζει τα Εμιράτα, ο ιδιοκτήτης - Μεγάλες καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών καταγράφονται από τον κόμβο Πλακεντίας έως και τον κόμβο Κηφισίας




Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Αττική Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σημαντικές καθυστερήσεις στην περιοχή.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα supercar μάρκας Koenigsegg τυλίχτηκε στος φλόγες, άγνωστο πώς, και έγινε παρανάλωμα του πυρός. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.


Σύμφωνα με πηγές, στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα και είναι καλά στην υγεία τους. Ο ιδιοκτήτης του supercar είναι Ισπανός και ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.







Εικόνα της κίνησης τώρα


















Υπενθυμίζεται ότι με εντυπωσιακά supercars γέμισε η Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής, ξαφνιάζοντας κατοίκους και τουρίστες. Το συγκεκριμένο όχημα ήταν ένα από αυτά που μετείχαν στην εκδήλωση στο Ζάππειο, στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour». Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα έφτασαν στην Αθήνα από την Ισπανία. Αφού συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, πάτησαν γκάζι και κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης προς τον λόφο του Λυκαβηττού, ενώ σήμερα ταξιδεύουν για Μέτσοβο.ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου