Κυριακή, Ιουνίου 23, 2024

Tα supercars των σταρ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου EURO 2024 Ποια μοντέλα έχουν κλέψει την καρδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Κιλιάν Εμπαπέ και της διάσημης παρέας τους, η οποία διαπρέπει στα γερμανικά γήπεδα του EURO 2024.





 

Οι περισσότεροι διάσημοι ποδοσφαιριστές λατρεύουν τα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ δεν διστάζουν να τα επιδεικνύουν σε αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ορισμένοι, με πρώτον από όλους τον Κριστιάνο Ρονάλντο, διατηρούν μάλιστα ολόκληρο στόλο υπεραυτοκινήτων. Δείτε στη συνέχεια τα supercars των σταρ της στρογγυλής θεάς, που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου EURO 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.
Κιλιάν Εμπαπέ, Ferrari 488 Pista

O αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας ανήκει στους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του πλανήτη και πραγματοποίησε πρόσφατα μια χρυσή μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.




Αν και δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης έχει στην κατοχή του έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει μια Ferrari 488 Pista 720 ίππων, η οποία κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.
Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει στις 29 Ιουνίου τα 21, ωστόσο ανήκει ήδη στους πιο σημαντικούς και πιο καλοπληρωμένους σύγχρονους ποδοσφαιριστές.




Ο στόλος αυτοκινήτων του επιθετικού της εθνικής Αγγλίας είναι σε κάθε περίπτωση αξιοζήλευτος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια Porsche 911, μια Lamborghini Urus, αρκετά SUV της Mercedes και της BMW, ενώ ένα από τα πιο πρόσφατα αποκτήματα του Μπέλιγχαμ αποτελεί μια εντυπωσιακή Plug - in υβριδική BMW XM με 748 ίππους ισχύ.
Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Porsche 911 Speedster

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει για την πολωνική εθνική ομάδα την πρόκριση από τους ομίλους στην επόμενη φάση του EURO 2024. Ο δεινός σκόρερ λατρεύει τα ακριβά και γρήγορα supercars και έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων μια Maserati GranTurismo, μια Ferrari F12 Berlinetta και μια υπερπολυτελή Bentley Continental GT.



 

Ο 35χρονος έχει ωστόσο ιδιαίτερη αδυναμία σε μία σπάνια Porsche 911 Speedster της συλλογής του, ενώ έχει δηλώσει ότι μετά το τέλος της καριέρας του στο ποδόσφαιρο, θέλει να εμπλακεί στα μηχανοκίνητα σπορ.
Λιρόι Σανέ, Mercedes SLS AMG Black Series

Η θέση του σταρ της Μπάγερν Μονάχου και της γερμανικής εθνικής ομάδας είναι συνήθως στα άκρα, όμως τα supercars βρίσκονται στο κέντρο της καρδιάς του. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής οδηγεί δημόσια ένα Audi, καθώς η μάρκα με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια είναι επίσημος χορηγός του συλλόγου του, ωστόσο έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές και στο τιμόνι μιας μαύρης Mercedes SLS AMG Black Series, της οποίας οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω!



Πρόκειται για ένα μοντέλο ηλικίας τουλάχιστον 10 ετών, το οποίο ωστόσο θεωρείται περιζήτητο και προσφέρει καυτές επιδόσεις χάρη στους 631 ίππους του. Να σημειώσουμε, ότι η αξία μας Mercedes SLS AMG Black Series ξεπερνά αυτή τη στιγμή το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ρομέλου Λουκάκου, Maserati MC20

O σταρ του Βελγίου έχει πετύχει μέχρι στιγμής 85 γκολ φορώντας το εθνόσημο και είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όσον αφορά στις εθνικές ομάδες. Ο μόνος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής, που τον ξεπερνάει είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 130 γκολ για λογαριασμό της εθνικής Πορτογαλίας.

 



Ο 31χρονος Λουκάκου είναι εδώ και τρία χρόνια επίσημος πρεσβευτής της Maserati και κατέχει από το 2022 μια MC20 με 630 ίππους, που επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα. Η συλλογή του Ρομέλου Λουκάκου περιλαμβάνει επίσης μια Rolls-Royce Wraith, μια Ferrari 488 Spider και μια Lamborghini Urus.
Χάρι Κέιν, Bentley Continental GT

Η μεταγραφή του Χάρι Κέιν το 2023 από την Τότεναμ στη Μπάγερν Μονάχου κόστισε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ και είναι η ακριβότερη στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο Βρετανός εκτιμάται ότι κερδίζει πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και η καρδιά του χτυπάει για τις αγγλικές μάρκες αυτοκινήτων.



Έτσι διαθέτει μια Jaguar F-Type και ένα Range Rover SV Autobiography, όμως το πιο πολύτιμο πετράδι της συλλογής του αποτελεί μια Bentley Continental με 710 ίππους. Ο ίδιος την είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα ‘’Sun’’, ως το πρώτο πραγματικό σπορ αυτοκίνητο του.
Κριστιάνο Ρονάλντο, Bugatti Centodieci

Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη δεν έχει τόσο πάθος με τα υπεραυτοκίνητα, όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ έχει στο γκαράζ του πάμπολλα hypercars, ωστόσο δεν κρύβει την ιδιαίτερη αδυναμία του σε μια συγκεκριμένη μάρκα, δηλαδή στη Bugatti.




Να αναφέρουμε ενδεικτικά, ότι έχει αγοράσει την ειδική έκδοση Grand Sport Vitesse της Veyron με 1.200 άλογα και τιμή γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια απέκτησε μια Chiron 1.500 ίππων και τριών εκατομμυρίων ευρώ. Ο 39χρονος πλέον Ρονάλντο είναι επίσης ευτυχής ιδιοκτήτης μιας από τις μόλις 10 Centodieci, που κατασκεύασε η Bugatti για τη συμπλήρωση 100 ετών. Το συλλεκτικό μοντέλο αποδίδει 1.600 ίππους και κόστισε στον Πορτογάλο πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, όμως στο μέλλον εκτιμάται ότι θα εκτοξευθεί η αξία του σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου