Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο η Εθνική μπάσκετ - Ποιος θα πάρει τη θέση του Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, την Ισπανία και την Αυστραλία κατά την πρώτη φάση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.



Eurokinissi | Klodian Lato

 
 


Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (22/7), δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, οι οποίοι θα αρχίσουν την Παρασκευή (26/7) στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέστη κάκωση στο αριστερό του γόνατο κατά τη διάρκεια του προολυμπιακού τουρνουά που είχε γίνει στον Πειραιά και μέσω του οποίου η Εθνική Ομάδα κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Έτσι, ο αθλητής επί της ουσίας έδινε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τη διοργάνωση, ωστόσο οι γιατροί που τον εξέτασαν, δεν έδωσαν το «πράσινο φως».


Ως εκ τούτου, τη θέση του Κώστα Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ομάδα αναμένεται να πάρει ο Νίκος Χουγκάζ. Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Δευτέρας (22/7), η Εθνική Ομάδα θα δώσει στο Βελιγράδι το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της κόντρα στη Σερβία. Επισημαίνεται για το Βελιγράδι έχουν ταξιδέψει οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Νικ Καλάθης και Νίκος Χουγκάζ.

Η πρώτη φάση του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 θα αρχίσει το Σάββατο (27/7) στη Λιλ, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει στον πρώτο όμιλο τον Καναδά, την Ισπανία και την Αυστραλία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου