Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Διέρρευσαν πλάνα με τη Lady Gaga από την τελετή έναρξης (βίντεο) Ξεκινούν σήμερα οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 με μία Τελετή Έναρξης φαντασμαγορική στον Σηκουάνα. Ανάμεσα στους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν είναι και η Lady Gaga.







 

 


Ξεκίνησε ως φήμη και όπως φαίνεται από τα πλάνα που διέρρευσαν στο Twitter τελικά ισχύει! Η Lady Gaga θα εμφανιστεί στην Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με τις πρόβες της να έχουν διαρρεύσει.

Η super star θα λάβει μέρος στη σημερινή τελετή, στην οποία θα δώσει το «παρών» και η Σελίν Ντιόν, με τους θαυμαστές της Lady Gaga να δηλώνουν ενθουσιασμένοι στα social media, ανεβάζοντας παλιότερες εμφανίσεις της, στις οποίες διασκεύαζε γαλλικά τραγούδια.







Τα πλάνα από την εντυπωσιακή πρόβλ



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Lady Gaga θα ερμηνεύσει το «Mon Truc En Plume», με το σκηνικό να θυμίζει κάτι από γαλλικό καμπαρέ.

Η τελετή έναρξης ξεκινά σήμερα στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ αναμένεται να παραστούν πάνω από 100 ηγέτες από όλο τον κόσμο στην φαντασμαγορική εκδήλωση της γαλλικής πρωτεύουσας, η οποία έχει σχεδιαστεί με τη μεγαλύτερη μυστικότητα, όμως οι διαρροές αφθονούν, με αναφορές στα ονόματα της Άγια Νακαμούρα, της Lady Gaga και της Σελίν Ντιόν, όπως αναφορά γίνεται και στο ρεπερτόριο της Έντιθ Πιαφ και του Σαρλ Αζναβούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου