Σάββατο, Ιουλίου 13, 2024

Επικό τρολάρισμα του Καραλή στον Τεντόγλου: «Μπορεί να μην έχεις πανελλήνιο ρεκόρ (ακόμα), αλλά είσαι κύριος» Το πείραγμα του Εμμανουήλ Καραλή στον Μίλτο Τεντόγλου λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.





Instagram | manolo

 
 


Λίγες ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζουν την «άτυπη κόντρα» τους, με φόντο τα πανελλήνια ρεκόρ των αγωνισμάτων τους, και εκτός σταδίου.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρωταθλητές μας που είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι, είχαν κοινή έξοδο για φαγητό. Μάλιστα, ο Εμμανουήλ Καραλής δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον Μίλτο Τεντόγλου, γράφοντας σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα το εξής: «Μπορεί να μην έχεις πανελλήνιο ρεκόρ (ακόμα), αλλά είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις και εσυ στο κλαμπ των ρέκορντμεν… Να είσαι καλά!».


Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ του Κώστα Φιλιππίδη στο άλμα επί κοντώ, ξεπερνώντας τα 5,93 μ. – δύο εκατοστά περισσότερο δηλαδή. Έτσι, ο Εμμανουήλ Καραλής προκάλεσε τον Μίλτο Τεντόγλου να κάνει και εκείνος πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στίβου.








Ωστόσο, επισημαίνεται ότι ο Μίλτος Τεντόγλου έχει φτάσει μια ανάσα από το να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ (8,66 μ.) που έχει πετύχει ο Λούης Τσάτουμας, αφού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης «πέταξε» μέχρι τα 8,65 μ., προσθέτοντας άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του.

Πάντως, στη σχετική ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή στο Instagram, σχολίασε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γράφοντας: «Τους ήπιατε τους χυμούς σας!». Όπως φαίνεται, ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν αυτός που κέρασε και δέχθηκε το… τρολάρισμα του πολύ καλού του φίλου στο διαδίκτυο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου