Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2024

«Αφαίμαξη» τουριστών στη Σαντορίνη: «Μουσακάς 33 ευρώ η μερίδα σε εστιατόριο» Η απίστευτη απάντηση που έδωσαν σε ελληνίδα τουρίστρια στη Σαντορίνη όταν παραπονέθηκε για τον «χρυσό» μουσακά.






 


 


Ενδεικτική της πλήρους ασυδοσίας ορισμένων επιχειρηματιών της εστίασης όσον αφορά στα αδιανόητα ποσά που χρεώνουν για μία απλή μερίδα φαγητό, είναι μία καταγγελία που έρχεται από τη Σαντορίνη και η οποία έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε μία ελληνίδα τουρίστρια στο cycladeslive.gr, παρήγγειλε ένα κομμάτι μουσακά σε εστιατόριο στη Σαντορίνη και τη χρέωσαν… 33 ολόκληρα ευρώ.


Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Όταν ρώτησε στο εστιατόριο για ποιον λόγο μία μερίδα μουσακά κοστίζει τόσο πολύ, η απάντηση που έλαβε ήταν εξίσου προκλητική όσο και η τιμή του πιάτου.

«Μια μερίδα μουσακά μας την χρέωσαν 33 ολόκληρα ευρώ! Το διανοείστε; Ενα κομμάτι μια σταλιά 33 ευρώ. Κι όταν ρώτησα γιατί τόσο ακριβά ρε παιδιά, ξέρετε τι απάντηση πήρα; Ότι εδώ είναι Σαντορίνη και τι περίμενα…».
 








Η γυναίκα δεν θέλησε να κατονομάσει το κατάστημα του νησιού, ούτε να δείξει την απόδειξη, κάτι που έδωσε σε κάποιους το «πάτημα» να την αμφισβητήσουν και άλλους να λένε ότι δεν έπεσαν από τα σύννεφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου