Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2024

Κυψέλη: Με μαχαίρι στη μέση του δρόμου τραυμάτισε ο 34χρονος την έγκυο σύζυγό του Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κυψέλη.


Eurokinissi | Ραφαήλ Γεωργιάδης

 
 

Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αποκαλύφθηκε, το Σάββατο (29/06), στην Κυψέλη όταν ένας 34χρονος τραυμάτισε την έγκυο σύζυγό του.

Αναλυτικά, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα με ένα ψαλίδι, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών σε κεντρικό δρόμο στην Κυψέλη. Μάλιστα, ο 34χρονος βρισκόταν σε δολοφονικό αμόκ και αφού τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι, άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να της προκαλεί τραύματα.


Υπενθυμίζεται πως, το μεσημέρι της Παρασ, κατά τις 14:30 επί της Μηθύμνης και Μοσχονησίων, ένας 34χρονος άνδρας από το Κονγκό τραυμάτισε με μαχαίρι την έγκυο σύζυγό του σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα, την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό τους. Τέλος, τονίζεται πως το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο, με τον δράστη να έχει συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου