Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2024

Εξαφάνιση στην Αμοργό: Το σημάδι στον βράχο που προβλημάτισε Χωρίς σταματημό οι έρευνες για τον Άλμπερτ Κάλιμπετ στο νησί της Αμοργού. Η σύντροφός του δεν σταματά να ψάχνει για κάποιο σημάδι που θα αποκαλύψει την τύχη του 59χρονου.





 

 


Οι έρευνες της Ντέμπι Λεσάν, συντρόφου του 59χρονου Άλμπερτ Κάλιμπετ, για τον εντοπισμό του δεν σταμάτησαν ούτε το Σαββατοκύριακο. Με τη βοήθεια κατοίκων της Αμοργού και φίλων της, η Λεσάν καθημερινά ερευνά το μονοπάτι 8, από όπου εξαφανίστηκε ο πρώην Αστυνομικός. Χωρίς να την πτοεί η ζέστη και καυτός ήλιος των Κυκλάδων, ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμη το επίμαχο μονοπάτι.

Ωστόσο, καθώς η ίδια δεν γνωρίζει τόσο καλά τα μονοπάτια, ζητά διευκρινίσεις από γνώστες το νησιού στο Διαδίκτυο.


Χθες, ανήρτησε μία εικόνα σε γκρουπ της Αμοργού, στο οποίο φαίνεται με κόκκινη μπογιά ένα σύμβολο, που δείχνει στους περιπατητές τις διαδρομές που υπάρχουν στη συνέχεια του μονοπατιού.

«Βλέποντας αυτές τις οδηγίες στον βράχο, καταλαβαίνω ότι αριστερά βρίσκεται η Χώρα, αλλά στη μέση είναι το Λέλη», ρώτησε, λαμβάνοντας θετική απάντηση.







Σήμερα, πάντως, η Ντέμπι ξεκίνησε τις έρευνες από πολύ νωρίς, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου