Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2024

Aντώνης Ρέμος στη συναυλία του στο Κατράκειο: «Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει» (Βίντεο) Η δήλωση του Αντώνη Ρέμου στη συναυλία που δίνει στη Νίκαια αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής.





NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
 


Στο ξεκίνημα της συναυλίας που δίνει ο Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο έγινε sold out, ο 54χρονος τραγουδιστής δεν θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στην υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται, ωστόσο στάθηκε στην αγάπη που του δείχνει ο κόσμος.

«Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει» είπε ο Αντώνης Ρέμος κατά την διάρκεια της sold out συναυλίας του στο Κατράκειο, απευθυνόμενος στον κόσμο που βρέθηκε στο θέατρο.


«Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστών. Απλά να σας πω μόνο μια κουβέντα: Να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Απλά να αντέξετε», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Σας λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε, το χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε. Εσείς με  

 








Οι κατηγορίες κατά Ρέμου: 1,5 εκατ. ευρώ μη δηλωθέντα εισοδήματα και απλήρωτα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής

Μη δηλωθέντα εισοδήματα ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ περιλαμβάνονται στο 20σέλιδο πόρισμα της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, που αφορά τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ερευνάται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για το παραπάνω ποσόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του τραγουδιστή, οι λογαριασμοί του οποίου δεσμεύτηκαν από την Αρχή Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, υπάρχει πόρισμα συνολικά 20 σελίδων, με στοιχεία και σχεδιαγράμματα, που στοιχειοθετούν την υπόθεση.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες της Αρχής διαπίστωσαν ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε κάνει ρύθμιση για τα χρέη της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ύψους 13 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν έχει αποπληρώσει.

Το πόρισμα έχει σταλεί από την Αρχή πριν από έναν μήνα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου