Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2024

Το υπερπολυτελές γιοτ μεγέθους… φρεγάτας που έδεσε στη Σύρο - Ανήκει στον Ινδό «μαχαραγιά του χάλυβα» Βίντεο από την εντυπωσιακή θαλαμηγό «Alaiya» που κατέλαβε σχεδόν μισό λιμάνι στη Σύρο.





 
 

Τα βλέμματα όλων των κατοίκων και των επισκεπτών της Σύρου μαγνήτισε μία υπερπολυτελής θαλαμηγός που έδεσε στην Ερμούπολη καταλαμβάνοντας σχεδόν το μισό λιμάνι.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το cyclades24.gr, θηριώδη πλωτά παλάτια «δένουν» καθημερινά στο λιμάνι της Ερμούπολης με τα πληρώματα τους να βρίσκονται συνεχώς σε επαγρύπνηση. Οι αφίξεις ιδιωτικών τουριστικών σκαφών κάθε είδους, καταδεικνύουν την προτίμηση της Σύρου από τους λάτρεις του yachting που προσεγγίζουν το νησί για να απολαύσουν τα θέλγητρά του. Η μία θαλαμηγός φτάνει μετά την άλλη στη Σύρο, με ορισμένες να «κόβουν την ανάσα» με το μέγεθός τους και τη χλιδή που αποπνέουν.


Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και η θαλαμηγός Alaiya, η οποία έφτασε στο λιμάνι της Ερμούπολης πριν από μερικές ημέρες.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή υπερπολυτελή θαλαμηγό μήκους… 111,5 μέτρων, όσο δηλαδή είναι το μήκος μιας… φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού.





Η Alaiya ανήκει στον ινδό δισεκατομμυριούχο Λακμσί Μιτάλ, τον επονομαζόμενο «μαχαραγιά του χάλυβα».

Δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο με τη θαλαμηγό:



@tipsbymarkosΆφωνη όλη η Σύρος με την υπερπολυτελή θαλαμηγό που καταλάμβανε το μισό λιμάνι της Ερμούπολης! Που θα ήθελες να πας αν ήταν δικιά σου;#fyp#xybca#foryou#foryourpage#foru#fypage#fypシ゚viral#fyppppppppppppppppppppppp#olympiacos#olympiacosbc#olympiacosfc#greektiktok#syros♬ πρωτότυπος ήχος - Tips By Markos




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου