Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2024

Βρετανία: Άνδρας δολοφόνησε με βαλίστρα τη σύζυγο και τις κόρες γνωστού σχολιαστή του BBC Οι αρχές στη Βρετανία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.






 

 


Η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, Τζον Χαντ, δολοφονήθηκαν από έναν άνδρα με βαλλίστρα, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βρετανίας που παρουσιάζουν τα στοιχεία της σοκαριστικής υπόθεσης.

Πρόκειται για την 61χρονη Κάρολ Χαντ και τις δύο κόρες της, 25 και 28 ετών, οι οποίες εντοπίστηκαν βαριά τραυματισμένες στο σπίτι τους, στην μονοκατοικία τους στο Μπούσι στο Χερτφορντσάιρ, το βράδυ της Τρίτης, και εξέπνευσαν λίγη ώρα αργότερα.


Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα την αστυνομία, εκτιμάται πως είναι ο Kyle Clifford, 26 ετών, από το Enfield.







Ο 26χρονος φέρεται να συνδεόταν με μια από τις κόρες της οικογένειας και η αστυνομία έχει ανακοινώσει πως εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

Πριν σκοτώσει τις γυναίκες με βαλίστρα ο δράστης τις είχε δέσει. «Η απώλεια της ζωής τριών γυναικών στο Bushey χθες το βράδυ είναι πραγματικά σοκαριστική. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους αυτών που σκοτώθηκαν και με την κοινότητα», ανέφερε η υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ και πρόσθεσε:


«Με ενημερώνουν πλήρως. Προτρέπω τον κόσμο να υποστηρίξει (την αστυνομία του Hertfordshire) με οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση αυτή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου