Σάββατο, Ιουλίου 13, 2024

Ρώσοι πράκτορες επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον βασικό υποστηρικτή του Κυριάκου!






ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ένα παγκόσμιο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με πρωταγωνιστικό τον ρόλο του ηγέτη μας Κυριάκου Μητσοτάκη.



Όλο το συγκλονιστικό παρασκήνιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το CNN, αλλά η κυρία πλοκή δεν διαδραματίστηκε ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε στην Ελλάδα. Αλλά στη Γερμανία.


Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η Ρωσία σχεδίαζε τη δολοφονία του επικεφαλής του γερμανικού κολοσσού της αμυντικής βιομηχανίας Rheinmetall, Άρμιν Πάπεργκερ!



Η Rheinmetall με έδρα στο Ντίσελντορφ συγκαταλέγεται στους βασικότερους κατασκευαστές και προμηθευτές οπλικών συστημάτων για την Ουκρανία από τη ρωσική εισβολή το 2022. Ο πραγματικός λόγος του χτυπήματος όμως δεν είναι η ανάσχεση της ουκρανικής άμυνας, αλλά η ανάσχεση της απογείωσης του Έλληνα ηγέτη, σε διεθνές επίπεδο!

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι η Rheinmetall αποτελεί τον μέγα υποστηρικτή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον αγώνα του για την ανάληψη της θέσης του Ευρωπαίου επιτρόπου άμυνας. Μία θέση η οποία είναι καινοτόμος, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του κυβερνήτη μας, για έναν απλό λόγο: Ο στρατηλάτης Κυριάκος, τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ της αγοράς ενός εξελιγμένο συστήματος αεράμυνας κατά τα πρότυπα του σιδερένιο θόλου του Ισραήλ, για να προστατευθούν οι χώρες της Βαλτικής. Μόνο που το συγκεκριμένο σύστημα, αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, δεν είναι Ισραηλινό, αλλά Γερμανικό.



Μαντέψτε ποια γερμανική εταιρεία το κατασκευάζει…

Λογικό είναι η συγκεκριμένη εταιρεία να αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για την διεθνή σταδιοδρομία του Κυριάκου στη συγκεκριμένη θέση.

Αυτή ακριβώς την ισχυρή σχέση του Κυριάκου μας με την γερμανική εταιρία, ήθελαν να ανακόψουν οι αδίστακτοι Ρώσοι πράκτορες, με εντολή Πούτιν, γατάκια του CNN…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου