Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2024

Άδωνι, καήκαμε...

 




Φτύνοντας τον κόρφο του ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ανακουφισμένος για την έγκαιρη εκκένωση του «Καραμανδάνειου» νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας καθώς πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο νοσηλευτικό ίδρυμα, λέγοντας «ο Θεός να μας φυλάει»...

Η φωτιά ήταν επικίνδυνη παραδέχθηκε στις κάμερες ο υπουργός Υγείας τονίζοντας ότι ήταν δική του απόφαση η έγκαιρη εκκένωση, σε δεύτερο χρόνο ευχαρίστησε τον διοικητή της 6ης υγειονομικής Περιφέρειας και τη διοικήτρια και στο τέλος το προσωπικό του νοσοκομείου, που έκανε και όλη τη δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα είπε «θέλω να εκφράσω δημόσια συγχαρώ τον διοικητή της 6ης υγειονομικής Περιφέρειας, τη διοικήτρια και στο προσωπικό το τονίζω καθώς όλοι συμβάλλανε για να γίνει το χθεσινό μικρό θαύμα».

Εξηγώντας το «μικρό θαύμα» ο υπουργός Υγείας είπε ότι «το νοσοκομείο εκκενώθηκε με δική μας απόφαση πολύ νωρίς προληπτικά, έχει σημασία αυτό που σας λέω, αν είχε φτάσει η φωτιά και μετά δίναμε την εντολή μπορεί να ακολουθούσαν πολλά δύσκολα αν εκκενώναμε τα παιδιά μέσα σε καπνούς. Όταν η φωτιά έφτασε το νοσοκομείο δεν είχε πλέον ασθενείς».

Φτύνοντας τον κόρφο του είπε ότι σήμερα «είμαστε όλοι εδώ ανακουφισμένοι και χαρούμενοι γιατί όλα πήγαν καλά. Σήμερα θα μπορούσε να είμαστε εδώ σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση αυτό που έγινε ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο. Η φωτιά έφτασε μέσα στο νοσοκομείο. «Πάντως σε κάθε περίπτωση», συνέχισε, «είμαι υπερήφανος, διότι το σύστημα λειτούργησε με υποδειγματικό τρόπο».

«Καταλαβαίνεται σε ένα νοσοκομείο με μικρά παιδιά συνοδούς γονείς με στενούς διαδρόμους σε μία δύσβατη περιοχή, δύσκολη να πλησιάσεις, αν πραγματικά εγκλωβιστείς εδώ, ο Θεός να σε φυλάει».

Επίσης αύριο, Πέμπτη, πρόκειται να επαναλειτουργήσει το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε «χαίρομαι που τελικά οι ζημιές είναι μικρές και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι σε 24 ώρες να λειτουργήσουμε ξανά»...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου