Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2024

Γιατί δεν προσκλήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών Στη δεξίωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας θα βρεθούν συγγενείς θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι, αλλά όχι της τραγωδίας των Τεμπών.(σσ Πιθανότατα η πιο αντιπαθής προεδρος που υπηρξε ποτέ).


(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

 


Συμβολικό χαρακτήρα θα έχει η αποψινή δεξίωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων από τον Ιούλιο του 1974.

Μεταξύ των προσκεκλημένων, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι – και πολύ σωστά – εγκαυματίες και συγγενείς θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, το 2018.


Το λογικό είναι στο Προεδρικό Μέγαρο να παραβρεθούν, επίσης, και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών. Κλήθηκαν όμως; Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, όχι.

Το «παρών» στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου θα δώσουν μόνο οι γονείς της Εριέττας, του μοναδικού θύματος που δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος μετά την τραγική σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.





Και εδώ ακριβώς δημιουργούνται ερωτήματα, κυρίως προς την Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Για ποιον λόγο δεν προσκλήθηκαν οι συγγενείς των υπόλοιπων θυμάτων, αφού προσκλήθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι; Φοβάται μήπως την οργή τους;

Μ. Καλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου