Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2024

Σερβία: Επίθεση με τόξο μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι – Τραυματίστηκε αστυνομικός Ο αστυνομικός διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του βέλους από τον τράχηλο.




X | @MarioBojic

 


Επίθεση με τόξο δέχθηκε αστυνομικός μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι, στη Σερβία, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (29/06). Το βέλος πέτυχε το αστυνομικό στον τράχηλο ωστόσο κατάφερε να αμυνθεί πυροβολώντας τον δράστη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα της επίθεσης.


«Σήμερα γύρω στις 11 η ώρα άτομο αγνώστου ταυτότητας, εκτόξευσε βέλος κατά αστυνομικού ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης της πρεσβείας του Ισραήλ και τον πέτυχε στον τράχηλο», δήλωσε ο Ίβιτσα Ντάτσιτς και πρόσθεσε το εξής: «Ο αστυνομικός Μ. J. (1990) χρησιμοποίησε, σε αυτοάμυνα, το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον επιτιθέμενο, ο οποίος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αστυνομικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του βέλους από τον τράχηλο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου