Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2024

«Τους επιτέθηκαν και αμύνθηκαν»: Οι Κροάτες απαντούν για το άγριο ξύλο με Ζούμπατς και Σάριτς σε κλαμπ της Αθήνας Απάντηση για το άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού Ζούμπατς - Σάριτς σε κλαμπ της παραλιακής στην Αθήνα δίνει η Κροατική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.





 

 


Τον γύρο του Διαδικτύου σε Ελλάδα, ΗΠΑ και Ευρώπη έκανε το βίντεο από μεγάλο κλαμπ της παραλιακής στην Αθήνα, στο οποίο οι μπασκετμπολίστες της Κροατίας, Ντάριο Σάριτς και ο Ίβιτσα Ζούμπατς πρωταγωνιστούν σε άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά τη λήξη του τελικού του Προολυμπιακού τουρνουά, στο οποίο έπαιζαν κόντρα στην Εθνική Ελλάδος.







Η Κροατική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως «οι παίκτες μας δέχθηκαν πρώτα φραστική επίθεση και μετά σωματική, με τους ίδιους να αναγκάζονται να αμυνθούν».






Οι Κροάτες ανέφεραν πως ήταν ένα μικρής διάρκειας επεισόδιο που διεκόπη χάρη στην επέμβαση των εργαζομένων του κλαμπ.

Στο βίντεο, που έφερε στο φως το TMZ, φαίνονται οι δύο Κροάτες ΝΒΑers ψηλοί να διασκεδάζουν σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, όταν - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - ήρθαν στα χέρια με θαμώνες και χρειάστηκε η επέμβαση από την ασφάλεια του κλαμπ για να ηρεμήσει τα πνεύματα.


Μάλιστα, στα social media κυκλοφορεί μία σχετική φωτογραφία, όπου ο Ίβιτσα Ζούμπατς έχει αίματα στο δεξί του γόνατο, δείχνοντας τη σοβαρότητα του περιστατικού, ενώ στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το επεισόδιο ο Ντάριο Σάριτς έπεσε στο πάτωμα και έμεινε για μερικά λεπτά.

Όλα αυτά έγιναν λίγες ώρες μετά από την ήττα της Κροατίας από την Ελλάδα στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η ανακοίνωση των Κροατών

«Στα ερωτήματα των Μέσων σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα η Κροατική Ένωση Καλαθοσφαίρισης απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Ολυμπιακού προκριματικού τουρνουά στην Ελλάδα και το κοινό δείπνο, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε να φύγουν, καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ. Οι παίκτες θα κατευθύνονταν σε διάφορους προορισμούς.


Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολων προετοιμασιών και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους ή στους συλλόγους τους. Ενώ βρίσκονταν σε ένα από τα κλαμπ στην Αθήνα, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου