Σάββατο, Ιουλίου 06, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του φοιτητή στα Σπάτα - «Έστησαν σκηνικό θανάτου» ΒΙΝΤΕΟ






Ο φοιτητής στα Σπάτα είχε βρεθεί το 2022 κρεμασμένος στη ντουλάπα του σπιτιού του. Νέα στοιχεία στην υπόθεση.




Άμεση εισαγγελική παραγγελία είχε ζητήσει ο πατέρας του φοιτητή από τα Σπάτα, που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του, ώστε να επιτραπεί η εξέταση του υλικού που δείχνει ότι έχει εντοπιστεί διαφορετική γραφή στις χειρόγραφες σημειώσεις του.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε εκτενώς την περασμένη εβδομάδα με την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του anikolouli.gr, η εισαγγελέας που έχει αναλάβει την έρευνα, διέταξε τελικά προκαταρκτική εξέταση για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας λαμβάνοντας υπόψη της τα στοιχεία που προέκυψαν από τη μήνυση του Λουκά Ντουρτουρέκα, του πατέρα του άτυχου φοιτητή, αλλά και της μητέρας του.

Πλέον, η ενέργεια αυτή ξεκαθαρίζει ότι ο φοιτητής που βρέθηκε κρεμασμένος από πόμολο ντουλάπας, με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, δεν είναι αυτοχειρία. Σε αυτό το συμπέρασμα, εξάλλου, είχε καταλήξει και η προανάκριση που διενεργήθηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα στα Σπάτα.

Την υπόθεση ανέφειξε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα του, τον βρήκε κρεμασμένο και κίνησε πρώτη τη δικαστική έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του πατέρα του άτυχου νέου, Ανδρέας Ηροδότου, είχε δηλώσει στην εκπομπή:

«Είναι απολύτως καθαρό ότι έχει στηθεί ένα σκηνικό θανάτου. Το θέμα είναι από ποιον στήθηκε. Υπάρχει κάταγμα στο υοειδές οστό το οποίο βάση της ιατρικής βιβλιογραφίας προκύπτει μόνο σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Κάτι προηγήθηκε και κάποιος τοποθέτησε το νεκρό σώμα του Νικόλα εκεί για να φανεί ως αυτοχειρία. Ο φάκελος βρίσκεται στον Εισαγγελέα από τον Σεπτέμβριο και θα υποβάλλουμε αίτηση προκειμένου να λάβει αντίγραφα ο τεχνικός μας σύμβουλος.»

Μάλιστα, ο ίδιος, απέδωσε ευθύνες και στην αστυνομία:

«Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι εδώ υπάρχει μια παράνομη στάση της αστυνομίας. Ξεκρεμάστηκε το πτώμα του άτυχου Νικόλα, κάτι που απαγορεύεται και βέβαια η νεκροψία έγινε στο νεκροτομείο και όχι στο χώρο που βρέθηκε. Με βάση την ιατροδικαστική, υπάρχει ένα συμπέρασμα, ότι είχαμε απαιώρηση του Νικόλα για πολλές ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί λογικά όλο το βράδυ ήταν κρεμασμένο. Που ήταν το περιβάλλον του Νικόλα, δηλαδή φίλοι, γνωστοί, συγγενείς; Δεν πρέπει να ερευνηθεί το σήμα από το κινητό τηλέφωνο του καθενός που μπορεί να είναι στο κάδρο μια εγκληματικής ενέργειας;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου