Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2024

Η Ρούλα Κορομηλά ξεσπά κατά όσων καβαλάνε τα γαϊδουράκια στα νησιά - «Αφήστε τα ήσυχα» Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για αυτή την άσχημη συνήθεια

 


Ιnstagram

 
 


Οργισμένη με όσους εκμεταλλεύονται τα ζώα για τη μεταφορά τους στα ελληνικά νησιά και μάλιστα με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, είναι η Ρούλα Κορομηλά.



Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία πολύ συχνά σχολιάζει την επικαιρότητα και κάνει αναρτήσεις για θέματα που την απασχολούν, φαίνεται πως τώρα – και με το δίκιο της- τα έβαλε με όσους χρησιμοποιούν γαϊδουράκια για τη μεταφορά τους.


Σε ανάρτησή της λοιπόν στο Insta story, η Ρούλα Κορομηλά μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός ταλαιπωρημένου ζώου που έχει ξαποστάσει για μια στιγμή σε μια σκιά, με την λεζάντα: «Αφήστε ήσυχα τα γαϊδουράκια κάποιοι τα οποία χρησιμοποιείται με αυτές τις θερμοκρασίες και κάτω από άθλιες συνθήκες ως μέσα μεταφοράς σε αρκετά νησιά».

Και κατόπιν, η γνωστή παρουσιάστρια έβαλε κατά των influencer και όσων χρησιμοποιούν τα ζώα αυτά. « Εικόνες κατάρρευσης κυκλοφορούν παντού. Κρίμα. Δηλαδή αν δεν καβαλήσεις γαϊδούρι δεν θα έχει ενδιαφέρον η φωτογραφία σου στο instagram; Περπάτα. Χτίζεις κορμάρα. Άντε να δούμε» πρόσθεσε.





ρουλα κορομηλα γαιδουρακια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου