Σάββατο, Ιουλίου 06, 2024

(Γίνεται όλο και καλύτερο…) Συμπόρευση του Χάρη Δούκα με τους “Δημοκράτες” του Λοβέρδου




Θερμή επικοινωνία με στελέχη των «Δημοκρατών», του Ανδρέα Λοβέρδου, που μαζί με τον πρώην Υπουργό αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησαν νέο κόμμα (που δεν έχει υποστείλει τη σημαία του), το οποίο όμως δεν επιδοκιμάστηκε στις πρόσφατες εκλογές, έχει ο υποψήφιος Πρόεδρος, Χάρης Δούκας.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η παρουσία του Γιώργου Αρβανιτίδη δίπλα του, κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην βουλευτής είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ για να αναλάβει το ρόλο του Γενικού Διευθυντή στο κόμμα «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου. Η ανάληψη της κομβικής θέσης στο νέο κόμμα είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος τον Απρίλιο 2024, με την εξής αναφορά: «Μετά από πρόταση του Προέδρου των Δημοκρατών Ανδρέα Λοβέρδου και τη ομόφωνα σύμφωνη γνώμη του πολιτικού συμβουλίου, ο πρ. Βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης ορίζεται Διευθυντής του κόμματος».



«Το ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων επιχειρεί να αξιοποιήσει στελέχη που σε δύσκολες περιόδους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, συνασπίστηκαν με τις πολιτικές της ΝΔ, η οποία αρνήθηκε τελικά συμπόρευση μαζί τους, ή στήριζαν στην κάλπη άλλα κόμματα, προκαλεί αλγεινή εντύπωση», σημειώνουν χαρακτηριστικά μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου