Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν στην Ελλάδα – Κρουαζιέρα με την οικογένειά της στην πολυτελή θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά, μαζί με την μητέρα, την αδερφή της και μια σειρά από παγκοσμίου φήμης αστέρες.




Instagram / Kim Kardashian

 


Γράφει η Ελένη Μπορμπόλη
 


Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες φωτογραφήθηκε η γνωστή τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, η οποία απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι παρέα με μερικούς λαμπερούς αστέρες του Χόλιγουντ, στο υπερπολυτελές σούπερ γιοτ του μεγιστάνα της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Σημειώνουμε ότι το μήκος 127 μέτρων και αξίας 500 εκατ. «Koru» του Τζεφ Μπέζος είναι το ψηλότερο γιοτ στον πλανήτη, περιλαμβάνοντας 3 εξωτερικά καταστρώματα με 2 πισίνες και ένα τζακούζι. Στη θαλαμηγό υπάρχει επίσης σινεμά, μπαρ, δύο τραπεζαρίες (μια επίσημη και μια καθημερινή), τζετ σκι και άλλα μικρότερα πλοιάρια. Υπάρχει χωρητικότητα για 18 επιβάτες και πλήρωμα 21 ατόμων.


Μερικά από τα πρόσωπα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σούπερ γιοτ είναι επίσης η αδελφή της Κιμ, Κένταλ Τζένερ, μαζί με το σύντροφό της, τον ράπερ Μπαντ Μπάνι. Στη θαλαμηγό βρίσκεται μαζί τους η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, αλλά και η μητέρα των Κιμ και Κένταλ, Κρις, με τον σύντροφό της. Από την παρέα δε θα μπορούσε να λείψει ο ίδιος ο Τζεφ Μπέζος, αλλά ούτε και η δημοσιογράφος αρραβωνιαστικιά του, Λόρεν Σάντσεζ.

Η 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε χθες φωτογραφίες από το σούπερ γιοτ στο λογαριασμό της στο Instagram, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της να κάνει τζετ σκι στα ελληνικά νερά. Λίγες εβδομάδες πριν, η θαλαμηγός είχε βρεθεί και στη Μύκονο, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Page Six».








Η Κιμ Καρντάσιαν με τη μητέρα και την αδερφή της απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στις Σπέτσες:







Αυτή τη στιγμή, η Κιμ Καρντάσιαν και η παρέα της έχουν φύγει από την Ελλάδα για την Ινδία, καθώς είναι καλεσμένοι στο γάμο του πλουσιότερου άνδρα της χώρας, όπου θα παρευρεθεί και ένα μεγάλο μέρος της διεθνούς showbiz.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου