Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

ΠΑΣΟΚ: Αύριο οι ανακοινώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου – Παρέμβαση Σημίτη υπέρ της υποψηφιότητάς της(σσ Δεν είχε καμμία ελπίδα.Τώρα που την στηρίζει και ο Σημίτης ..τελείωσε)

 

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Άννας Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση δεν θα γίνει με συνέντευξη Τύπου, όπως είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά μέσω μιας απλής και λιτής δήλωσης, που ενδεχομένως να συνοδεύεται και από βίντεο μικρής διάρκειας. Τα στελέχη που στηρίζουν την Άννα Διαμαντοπούλου ανά την Ελλάδα, αλλά και τα μέλη του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη, βρίσκονται ήδη σε διάταξη μάχης και περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά. Μαθαίνω, επίσης, ότι το επιτελείο της πρώην Ευρωπαίας Επιτρόπου δημιούργησε γκρουπ στο viber και μέσα σε λίγες ώρες έκαναν αποδοχή εκατοντάδες χρήστες σε όλη την Ελλάδα, δηλώνοντας στήριξη στην υποψηφιότητά της.

Εν όψει της αυριανής ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της Άννας Διαμαντοπούλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη να βγαίνει δημοσίως και να στηρίζει την πρώην υπουργό του. Κάτι αντίστοιχο ακούγεται για μια σειρά από πρώην ηγετικά στελέχη του Κινήματος, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που θα ήθελαν σε όλους αυτούς να προσθέτει το ονοματεπώνυμο του Γιάννη Στουρνάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου