Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2024

Χαμός με τη δήλωση Μονεμβασιώτη: «Κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας ο Διαμαντίδης, όχι ο Γκάλης που ήρθε από Αμερική» Η δήλωση από τον νέο διοικητικό ηγέτη του ποδοσφαιρικού Ηρακλή για Γκάλη και Διαμαντίδη.




ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI

 


 

«Φωτιά» πήραν τα social media με τη δήλωση που έκανε ο νέος ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, στην οποία χρησιμοποίησε τα ονόματα του Νίκου Γκάλη και του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο «γηραιός» πέρασε σε μια νέα εποχή, καθώς ο επιχειρηματίας και χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο νέος διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή έμπλεξε και το μπάσκετ, στην προσπάθειά του να αποθεώσει τον σύλλογο.


Συγκεκριμένα, ο Μονεμβασιώτης ανέφερε πως κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας είναι ο Διαμαντίδης (που ξεκίνησε να διαπρέπει στα παρκέ με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης) και όχι ο Γκάλης, ο οποίος ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Αν σας κάνω την ερώτηση, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Έλληνας όλων των εποχών ξέρετε να μου απαντήσετε από πού είναι; Ποιος θα απαντήσει; Έλληνας έτσι… Όχι ο Γκάλης που ήρθε από την Αμερική. Ο Διαμαντίδης από τον Ηρακλή. Αυτός είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου