Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

Στο... πόδι η Μαδρίτη για την κατάκτηση του EURO 2024 από την Ισπανία (Βίντεο)

 



Η ισπανική πρωτεύουσα γιόρτασε με την ψυχή της την κατάκτηση του τροπαίου.



Η Εθνική Ισπανίας κατέκτησε το EURO 2024 και οι Ίβηρες είχαν μια εξαιρετική αφορμή για να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν.

Η ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε ήταν η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά που φιλοξένησε η Γερμανία και επικρατώντας δίκαια στον μεγάλο τελικό της Αγγλίας με 2-1, κατέκτησε το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.

Η «ρόχα» έγινε η πρώτη ομάδα που κάνει 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (σε κανονική διάρκεια ή παράταση), ενώ τα 15 γκολ που σημείωσε είναι τα περισσότερα από οποιαδήποτε ομάδα στο παρελθόν σε τελική φάση.

Όλα αυτά ήταν ένας καλός λόγος για τους Ισπανούς να πανηγυρίσουν με την καρδιά τους. Φυσικά, η Μαδρίτη αποτέλεσε το επικεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων, με το iEidiseis.gr να βρίσκεται εκεί και να τις καταγράφει.

Μάλιστα, οι εορτασμοί των Ισπανών είχαν και... άρωμα Copa America, καθώς στους δρόμους ήταν αρκετοί Κολομβιανοί και Αργεντινοί, οι οποίοι ετοιμάζονται για τον μεταξύ τους τελικό, που θα κρίνει την καλύτερη εθνική ομάδα στη Νότια Αμερική.

Δείτε βίντεο του iEidiseis.gr από τους πανηγυρισμούς των Ισπανων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου