Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2024

Επιφυλάξεις του FBI για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ - «Υπάρχουν ερωτήματα για τη σφαίρα» Ο επικεφαλής του FBI δεν είναι σίγουρος για το αν ο Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα ή θραύσμα.




AP Photo/Evan Vucci

 

 


Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, μετά τις νέες δηλώσεις του διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι χθεςΤετάρτη (24/7).

Ειδικότερα, ενημερώνοντας την αρμόδια επιτροπή του Κογκρέσου που εξετάζει τις παραλείψεις των δυνάμεων επιβολής του νόμου κατά την απόπειρα δολοφονίας, ο Κρίστοφερ Ρέι δήλωσε ότι δεν είναι βέβαιος για το αν όντως ο Ντόναλντ Τραμπ χτυπήθηκε στο αυτί από σφαίρα στην προεκλογική του συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.


«Με όλο τον σεβασμό στον πρώην πρόεδρο Τραμπ υπάρχουν κάποια ερωτήματα σχετικά με το αν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσμα που χτύπησε το αυτί του», δήλωσε.

«Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή αν η σφαίρα αυτή, εκτός από το ότι προκάλεσε το γδάρσιμο, θα μπορούσε να είχε προσγειωθεί κάπου αλλού» πρόσθεσε. 


Ο άνδρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ έψαξε στο διαδίκτυο τον τρόπο με τον οποίο ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δολοφόνησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, δήλωσε ακόμα ο διευθυντής του FBI.


Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ελλείψεις ασφαλείας που επέτρεψαν στον ένοπλο Τόμας Μάθιου Κρουκς να ανοίξει πυρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου