Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2024

Statement Πολάκη στο περιστύλιο της Βουλής: “Όλα θα κριθούν μέχρι το Συνέδριο” – Για Κασσελάκη: “Δεν φτάνουν οι αγάπες” – Για Λινού: “Ήταν υποκριτικό το κλάμα της, οι μετακλητοί του Γεωργιάδη στην αίθουσα γελούσαν…”

 

Θα ξαναέκανε τα ίδια επανέλαβε ο βουλευτής Χανίων ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για όσα είπε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ, ότι τον αγαπάει, λέγοντας με νόημα: «Δεν φτάνουν οι αγάπες όταν έχεις αποκάλυψη τεράστιου σκανδάλου, ότι στο κέντρο στα Φιλιατρά αντί για 300.000 χιλιάδες, δίνουν 1,75 εκατ. για θερμομόνωση και για παράθυρα. Και έχεις μια μετακλητή να κάνει μορφασμούς υποτίμησης

Προβάλλοντας την κρητική καταγωγή του, είπε ότι δεν εκστόμισε καμία απολύτως βρισιά, καθώς στην Κρήτη από την οποία κατάγεται σέβονται τις γυναίκες. «Όταν κάνει γκριμάτσες και λες κλέβουν 1,5 δισ., τι να της πω, να της δώσω γαρύφαλλο;», διερωτήθηκε και εμφανίστηκε αμετανόητος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα έκανε τα ίδια. «Δεν έχω μιλήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη», ανέφερε ακόμη και τα έβαλε για άλλη μια φορά με την Αθηνά Λινού, χαρακτηρίζοντας «υποκριτική» και «στημένη» τη στάση της, εγκαλώντας την για «επίδειξη ευαισθησίας». 

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό «χυδαίος ζήτουλας προσοχής» του Προέδρου της Βουλής, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είπε πως «χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,5 εκατ. ευρώ κ. Πρόεδρος της Βουλής, είναι αυτοί που έκαναν 15 δισ. απευθείας αναθέσεις και όχι εγώ που αποκάλυψα πολλά».

Ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα θα τα δούμε στο συνέδριο».

Ο κ. Πολάκης επιτέθηκε ξανά και στην Αθηνά Λινού, επιμένοντας πως το κλάμα της ήταν ψεύτικο και υποκριτικό. «Ήταν κατά παραγγελία, μετά από δύο ομιλητές όταν έγινε το γεγονός ακόμα και άλλοι μετακλητοί του Γεωργιάδη γελούσαν. Και μετά την έπιασε η ευαισθησία. Είναι συγκεκριμένο στήσιμο».

Ο κ. Πολάκης απάντησε και στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει στην χθεσινή του τοποθέτηση όταν και ανακοίνωσε την κοινοβουλευτική ποινή που του επιβλήθηκε «ζήτουλα προσοχής», λέγοντας: «Χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,5 δισ. κύριε πρόεδρε της Βουλής. Είναι αυτοί που κάνουν 15 δισ. ευρώ απευθείας αναθέσεις, όχι εγώ που έχω αποκαλύψει πολλά».

«Συνεχίζω, επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν για ήθος και την ουσία αυτών που λέω και η ΝΔ έχει ενοχληθεί γιατί έχω αλαφρώσει από πολλούς από τα σκάνδαλα που έχω βγάλει», είπε.

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης, τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. Είχε προαναγγείλει μια αποκάλυψη «βόμβα», ωστόσο, προέκυψε ότι είχε λάθος τα ονόματα των προσώπων.

«Επειδή δεν μπορώ να πάω στην επιτροπή Θεσμών, δεν συμμετέχουν ανεξάρτητοι βουλευτές. Φέρνετε τρία άτομα για την Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Ο κύριος Γεώργιος Πάντος, υπάρχει μια 99% επιβεβαιωμένη πληροφορία ότι έχει κέντρο αναπαραγωγής», δήλωσε ο κ. Πολάκης.

Ο υπουργός Υγείας, πήρε τον λόγο και διευκρίνισε ότι «ο Γεώργιος Πάντος, δεν έχει κανένα κέντρο αναπαραγωγής, είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο. Μιλάτε για Κώστα Πάντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου