Τρίτη, Αυγούστου 27, 2024

Ο Άδωνις, οι γιατροί και η Ψίμυθος...




«Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάνια συναντάται με την αλήθεια κι όταν το κάνει οφείλουμε να του το αναγνωρίζουμε. Πράγματι λοιπόν η Ψίμυθος δεν υπάρχει». Τρολάρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον υπουργό Υγείας, ο οποίος την ώρα που καταρρέει το ΕΣΥ...

βγήκε στην πλατφόρμα Χ να κουνήσει το δάκτυλο για την πλάκα με τη φανταστική Ψίμυθο και την παραίτηση δήθεν του μοναδικού γιατρού από το νησί.

«Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε φροντίσει ο Υπουργός να έχει αγροτικό ιατρό. Που ίσως τα Σαββατοκύριακα να έκανε διακοπές στη μαγευτική … Ψίθυμο, γιατί “ποτέ δεν είχαμε γιατρούς στο ΕΣΥ τις Κυριακές”» υπογραμμίζει με νόημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας τις προκλητικές δηλώσεις Γεωργιάδη μετά τον θάνατο τουρίστριας λίγα μέτρα από το κλειστό αγροτικό ιατρείο του δήμου Αλμυρού στην Ανάβρα επειδή δεν υπήρχε γιατρός.

Υπενθυμίζεται ο υπουργός Υγείας είχε δηλώσει κυνικά ότι η τουρίστρια έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί από ιδρύσεως του ΕΣΥ το 1983. «Κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς» υποστήριξε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάνια συναντάται με την αλήθεια κι όταν το κάνει οφείλουμε να του το αναγνωρίζουμε. Πράγματι λοιπόν η Ψίμυθος δεν υπάρχει.

Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε φροντίσει ο Υπουργός να έχει αγροτικό ιατρό.

Που ίσως τα Σαββατοκύριακα να έκανε διακοπές στη μαγευτική … Ψίθυμο, γιατί «ποτέ δεν είχαμε γιατρούς στο ΕΣΥ τις Κυριακές»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου