Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2024

Απάντησαν στον εκπρόσωπο όπως του αρμόζει...

 




Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα “πληρωμένα της πιστόλια”, από ΜΜΕ ως τρολ του διαδικτύου, έχουν δυστυχώς αναγάγει σε καθημερινή τακτική τις επιχειρήσεις “δολοφονίας χαρακτήρα”», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας ότι μια τέτοια επιχείρηση έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες και κατά του ευρωβουλευτή του κόμματος Νίκου Παππά...

Όπως υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η Νέα Δημοκρατία ας ασχοληθεί με τα ακροδεξιά, ρατσιστικά, ομοφοβικά και άλλα “μπουμπούκια” που έχουν βρει στέγη και τροφή στους κόλπους της και ας αφήσει κατά μέρος την εκτόξευση λάσπης εναντίον των πολιτικών αντιπάλων».

«Και μια υπενθύμιση: αν εκτρέφεις το φίδι του φασισμού, κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει» προσθέτει, μεταξύ άλλων αιχμηρά στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει τονίζοντας «Όσο για τον ανεκδιήγητο κ. Ρωμανό, ας ασχοληθεί καλύτερα με τα «παρατράγουδα» της ανίκανης κυβερνητικής πολιτικής που έχει επιτρέψει να καεί η μισή Αττική και να φτάσει η φωτιά στο Χαλάνδρι».

«Καλό αποκαλόκαιρο στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου» 

Με τη δημοσίευση ενός Instagram story τοποθετήθηκε νωρίτερα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς στο περιθώριο της δημοσιοποίησης νέου ηχητικού στο οποίο και καταγράφεται να βρίζει.

Κάνοντας λόγο για «Ρομπέν των Δασών, προβοκάτορες», ο Ευρωβουλευτής επεσήμανε μεταξύ άλλων πως θα απαντά όπως αξίζει «στον οχετό» που δέχεται ανεξαρτήτως από το από ποιον προέρχεται.

Παράλληλα επεσήμανε πως ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νομό.

«Μην κουράζετε τα τρολάκια, θα σας δίνω εγώ τις συνομιλίες», συνόψισε.

Επιχειρώντας περαιτέρω να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά του ο Νίκος Παπάς είπε χαρακτηριστικά «Δε σηκώνονται το πρωί και λέω: A, δεν έχω τίποτα να κάνω ας τσακωθώ με οποίον βρω» και συνόψισε πως το θέμα που καίει δεν είναι οι προσωπικές του συνομιλίες και ακροδεξιούς και φασιστοειδή.

«Καίει η πραγματική φωτιά που η κυβέρνηση απέτυχε να σβήσει», υπογράμμισε και κατέληξε σκωπτικά: «Καλό αποκαλόκαιρο στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου