Σάββατο, Αυγούστου 31, 2024

Συναγερμός στο Κερατσίνι: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει δύο άντρες που πέταξαν τσαντάκι με χειροβομβίδες Οι αστυνομικοί κατάλαβαν τον κίνδυνο και αμέσως ενεργοποίησαν το σχετικό πρωτόκολλο στο Κερατσίνι.





Eurokinissi | Γιάννης Παναγόπουλος

 


Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης
 


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο Κερατσίνι, όπου άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδες στον δρόμο για να αποφύγουν έλεγχο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:00, το πρωί του Σαββάτου (31/08), όταν οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες να σταματήσει για έλεγχο στην οδό Αναπαύσεως στο Κερατσίνι. Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά πέταξε στο δρόμο ένα τσαντάκι.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν τον κίνδυνο και αμέσως ενεργοποίησαν το σχετικό πρωτόκολλο. Έκλεισαν τους γύρω δρόμους και κάλεσαν πυροτεχνουργούς. Όπως διαπιστώθηκε, το τσαντάκι περιείχε χειροβομβίδες. Αυτή την ώρα οι πυροτεχνουργοί συλλέγουν το τσαντάκι με το επικίνδυνο υλικό ενώ, παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό της μηχανής με τους δύο επιβαίνοντες.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί πρόλαβαν να κρατήσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας (άγνωστο εάν ήταν πλαστές ή όχι) και έτσι εκφράζεται αισιοδοξία ότι η έρευνα θα φέρει γρήγορα αποτελέσματα σε σχέση με την ταυτοποίηση των δύο αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου