Τρίτη, Αυγούστου 20, 2024

Στρατιά αστυνομικών στην Πεντέλη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στα καμένα – Τρέμουν την οργή του λαού




Στρατιά αστυνομικών στην Πεντέλη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στα καμένα – Τρέμουν την οργή του λαού


Στην πυρόπληκτη Πεντέλη όπου αναμένεται να κάνει αυτοψία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις διακοπές του, έχουν παραταχθεί από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



Μάλιστα, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. διενεργούν ελέγχους στην περιοχή από χθες, με τους κατοίκους να δυσανασχετούν. Σημειώνεται ότι έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πυρόπληκτους και περιβαλλοντολογικές οργανώσεις.





Υπενθυμίζεται ότι ο Μητσοτάκης έχει αποφύγει την προσωπική επαφή με τους πολίτες, μετά το ξέσπασμα της φωτιάς στον Βαρνάβα που επεκτάθηκε και κατέκαψε τη βορειοανατολική Αττική, μπαίνοντας στον οικιστικό ιστό.





Ο πρωθυπουργός φρόντισε να πάει στην αεροπορική βάση στην Ελευσίνα, κάνοντας σόου μπροστά στις κάμερες, με κομπάρσους τους ήρωες πιλότους και στη συνέχεια επέστρεψε ανέμελος στο πρόγραμμα των διακοπών του.
Ετοιμάζουν θερμή υποδοχή

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σύνθημα «Το δάσος να ξαναγίνει δάσος» θα υποδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Πεντέλη φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις..



Πρόσκληση προς τους πολίτες για συμμετοχή στη συγκέντρωση έχει απευθύνει μέχρι στιγμής ο Σύλλογος Προστασίας Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου και Περιβάλλοντος. Στη συγκέντρωση έχουν κληθεί παρατάξεις και σύλλογοι από τους δήμους γύρω από το Πεντελικό όρος και συγκεκριμένα από Διόνυσο, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Ραφήνα και Μαραθώνα. Με το ίδιο σύνθημα καλεί στη συγκέντρωση και η δημοτική παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο.

Σημειώνεται ότι η σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και δημάρχων, θα αφορά τα ευρήματα των αυτοψιών και τις δράσεις αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου