Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2024

Αμόρφωτο επιτελικό στέλεχος στα ΜΜΕ του Μαρινάκη έστησε πλεκτάνη σε βάρος του Γιάννη Πρετεντέρη






Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Λίγο πολύ όλοι έχετε διαβάσει τι συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στα ΜΜΕ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πραγματικά αναρωτιέμαι αν ασκεί κάποιον έλεγχο εκεί μέσα, όπου πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα.

Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη για το έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα Τέμπη. Η στήλη δεν θα ασχοληθεί με τα όσα γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος, αλλά με το παρασκήνιο γύρω από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς το In.gr, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή, εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Σύμφωνα, με πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα, όλο το σκηνικό στήθηκε – με αφέλεια είναι η αλήθεια – από επιτελικό στέλεχος των ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, από έναν “αμόρφωτο”, όπως λένε, και “μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας” τελειόφοιτο ή απόφοιτο (θα σας γελάσω) λυκείου, του οποίου τα άρθρα γράφει καθηγητής που εργάζεται στο όμιλο, μιας και ο ίδιος είναι αδύνατον, όπως λένε, να γράψει ακόμη και το όνομά του. Και είναι να απορεί κανείς πως από εκεί που κουβαλούσε καφέδες, στο παρελθόν, σε μεγαλοδημοσιογράφους, και έγραφε άρθρα για τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, πήρε τελικά επιτελική θέση στα ΜΜΕ του Μαρινάκη, εκθέτοντας σε πολλές περιπτώσεις τον εφοπλιστή, ο οποίος σε ιδιωτική συζήτηση, λίγο πριν γεμίσει το πιατάκι με σκυλοτροφή στη γωνία του γραφείου του, τον είχε αποκαλέσει “καημένο”.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες ακούγονται εξωφρενικά πράγματα για τη συγκεκριμένη περίπτωση και οι επόμενες ημέρες θα φέρουν πολλά στην επιφάνεια που μπορεί να ανατρέψουν τους συσχετισμούς που σε πρώτη φάση φαίνεται να διαμορφώνονται. Να θυμάστε: Ο αμόρφωτος ήταν, είναι και θα είναι αμόρφωτος. Ο άλλος ήταν, είναι και θα είναι Πρετεντέρης.


Τις επόμενες ημέρες θα σας αποκαλύψω φοβερά και τρομερά πράγματα. Το έγκλημα των Τεμπών ήταν η αφορμή και καλό είναι οι συγγενείς των θυμάτων να μην παρασύρονται από παρατρεχάμενους των εφοπλιστών που είναι ικανοί να γράψουν τα πάντα για μία τυρόπιτα από κυλικείο στη Συγγρού. Άλλοι είναι οι λόγοι που στήνεται η πλεκτάνη σε βάρος του Γιάννη Πρετεντέρη.

Μείνετε συντονισμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου