Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2024

Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο με πισίνα στη Μύκονο (Εικόνες) Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της έχουν «οργώσει» τη Μεσόγειο.




Instagram / athinao1konomakou

 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει εδώ και αρκετές ημέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, με τον οποίο κάνουν ένα «τουρ» στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Το ζευγάρι βρέθηκε αρχικά στη Τζια και έπειτα συνέχισε τις διακοπές του στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα. Μετά από μια μικρή στάση στη Χίο και την Κρήτη, οι δυο τους έφτασαν τελικά στη Μύκονο χθες, Πέμπτη 15 Αυγούστου.


Φυσικά, η Αθηνά Οικονομάκου περνά κάθε χρόνο μερικές ημέρες στο αγαπημένο νησί των celebrities, καθώς ο πρώην σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μύκονο και έτσι επρόκειτο για μια εύκολη λύση ώστε να περνούν όλοι μαζί χρόνο οικογενειακά.

Αυτή τη φορά, όμως, η Αθηνά Οικονομάκου πήγε στο νησί με τον Μπρούνο Τσερέλα. Οι δυο τους επέλεξαν ένα πολυτελές θέρετρο με πισίνα, από το οποίο ο Ιταλός-Αργεντίνος μπασκετμπολίστας ανέβασε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε την εικόνα:





Μόλις λίγες ημέρες πριν, η Αθηνά Οικονομάκου είχε μοιραστεί μερικά πλάνα από τη σουίτα όπου είχε περάσει τις διακοπές της στην Κρήτη, με τους ακολούθους της στο Instagram.

Το ζευγάρι διέμεινε σε μια μεγάλη σουίτα σε πολυτελές ξενοδοχείο μια «ανάσα» από την οργανωμένη πλαζ. Από το σαλόνι της σουίτας υπήρχε θέα στη θάλασσα, ενώ φαίνεται πως η σουίτα διέθετε και προσωπική πισίνα.


Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός μοιράστηκε πλάνα από τη σουίτα όπου θα περάσει τις επόμενες ημέρες των διακοπών της, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου