Σάββατο, Αυγούστου 24, 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Στη Νορβηγία η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη – το μήνυμα του παρουσιαστή Όσο ο Σάκης Τανιναμίδης βρίσκεται στην Ουγκάντα για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του, η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει την άγρια φύση στα νορβηγικά φιόρδ.


Instagram

 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Οι οικογενειακές διακοπές του ζεύγους Τανιμανίδη – Μπόμπα στη Νάξο ολοκληρώθηκαν φέτος πολύ νωρίς. Ο παρουσιαστής μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη αναχώρησαν για την Ουγκάντα από όπου θα ξεκινήσει η ταξιδιωτική εκπομπή τους στις 8 Αυγούστου, αφήνοντας πίσω του την σύζυγο και τις δύο κορούλες τους.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι η Χριστίνα Μπόμπα έμεινε άπρακτη στο σπίτι του ζεύγους. Μαζί με τις δίδυμες κόρες της βρίσκεται στη Νορβηγία όπου απολαμβάνει τη δροσιά και τη θέα των σπάνιων φυσικών μνημείων της σκανδιναβικής χώρας. Μάλιστα, έχει ανεβάσει και βίντεο από τις εξορμήσεις της σε φιόρδ, μια εμπειρία ζωής που θα έπρεπε να έχουμε όλοι.


Ο Σάκης Τανιμανίδης από την πλευρά του είναι φειδωλός στις αναρτήσεις του, κυρίως λόγω φόρτου δουλειάς εκεί που βρίσκεται. Παρόλα αυτά πρόφτασε να κάνει ένα σχόλιο στην τελευταία ανάρτηση της αγαπημένης του.

«Σου είπα πόσο μου λείπεις;» ρώτησε και η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Λίγο έμεινε ακόμα».


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου