Σάββατο, Αυγούστου 24, 2024

Έλλη Κοκκίνου: Τα νεότερα για την υγεία της - Η φωτογραφία από το νοσοκομείο Η Έλλη Κοκκίνου θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες.




 


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 


Ένας ιός έστειλε την Έλλη Κοκκίνου με λοίμωξη του ανανευστικού στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό της η τραγουδίστρια θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες. Αυτός ήταν κι ο λόγος που ακύρωσε την συναυλία της στην Αρεόπολη.

Τελικά αυτό που αρχικά η ίδια νόμιζε πως ήταν μια φαρυγγίτιδα, αποδείχθηκε ιός και μάλιστα χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο για να χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση. Η Έλλη Κοκκίνου έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως έχει χρόνιο άσθμα, οπότε η αντιμετώπιση της λοίμωξης έπρεπε να είναι πιο δραστική.


Ο Βασίλης Ιορδάνογλου, είναι ο γιατρός που παρακολουθεί την τραγουδίστρια αυτές τις ημέρρες και μίλησε στην εκπομπή Summer's Cool σχετικά με τα νεότερα για την υγεία της:

«Η κυρία Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα. Της έχει επηρεάσει λίγο το γνωστό βρογχικό άσθμα, έχει κάνει μια μικρή παρόξυνση. Παίρνει βρογχοδιασταλτικά, αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει σπίτι της. Έχει σαφή βελτίωση από χθες. Θα συνεχίσει την αγωγή της στο σπίτι, θέλει λίγη ξεκούραση, αλλά δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό», είπε ο γιατρός.
Το σχετικό απόσπασμα:








Η Έλλη Κοκκίνου έκανε μια νέα ανάρτηση από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται, κάνοντας παράπονα για την δίαιτα που της κάνουν μέχρι να ολοκληρωθεί η φαρμακευτική αγωγή. «Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω», έγραψε χαρακτηριστικά φωτογραφίζοντας τον δίσκο με το μεσημεριανό της,
Η δημοσίευση που έκανε η Έλλη Κοκκίνου από το νοσοκομείο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου