Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2024

Λάρισα: Μετά τον σάλο, ο δήμος έκοψε την καταδικασμένη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ για το... ρελέ Τελικά, ο δήμος Λάρισας αποφάσισε να βγάλει εκτός διαγωνισμού για το λούνα παρκ στην Αγιά, την καταδικασμένη ιδιοκτήτρια.


ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

 

 


Σάλος προκλήθηκε από την απόφαση του Δήμου Λάρισας να χορηγήσει άδεια σε καταδικασμένη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ για τοπικό πανηγύρι που θα ξεκινούσε αύριο, 31 Αυγούστου. Και αυτό γιατί στην ανακοίνωσή του ο Δήμος προκάλεσε μια σειρά από ερωτήματα, αφού ισχυρίστηκε ότι ιδιοκτήτρια -παρότι αμετάκλητα καταδικασμένη- είχε... λευκό ποινικό μητρώο.

Τελικά, λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο δήμος αποφάσισε να αποβάλει την εταιρεία που μέσω της δημοπρασίας ανέλαβε τη λειτουργία του λούνα πάρκ για το πανηγύρι της Αγιάς, αλλά όχι γιατί η ιδιοκτήτρια έχει σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση για τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009 και έχει παραπεμφθεί και για τον θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ το 2019 στον Αλμυρό Μαγνησίας, αλλά για τον... διακόπτη του ρελέ του ρεύματος.


Όπως αναφέρει το larissanet.gr, κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των παιγνιδιών, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς διαπίστωσαν την περασμένη Τετάρτη, παρέμβαση των υπαλλήλων της εταιρείας στον πίνακα παροχής ρεύματος και ειδικότερα στο διακόπτη του ρελέ διαρροής.

Μετά απ’ αυτό η δημοτική αρχής του Δήμου Αγιάς, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του λούνα πάρκ για τις εκδηλώσεις του παζαριού της Αγιάς, ενώ αναμένεται να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου