Τρίτη, Αυγούστου 20, 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της – «βρεθήκαμε στον δρόμο…» Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό του πρώην συζύγου της κι εξηγεί για ποιον λόγο ο γάμος τους δεν «περπάτησε» την πρώτη φορά.




NDP Photo Agency

 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γίνει αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων το προηγούμενο διάστημα. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι φέτος το καλοκαίρι δεν την βλέπουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια, να κάνει τον γύρο των νησιών με την φίλη, συνεργάτιδα και μέντορά της Έλενα Χριστοπούλου και την παρέα τους.

Όμως, όπως αποδείχθηκε, ο λόγος για τις ξεχωριστές διακοπές των δύο γυναικών ήταν σοβαρός… Η Ηλιάνα αυτό το καλοκαίρι το περνάει ευτυχισμένη με τον αγαπημένο της Γιάννη Καραβασάνη. Ναι καλά ακούσατε. Το πρώην ζεύγος είναι ξανά μαζί μετά από πολλά χρόνια και η σχέση τους βαδίζει από το καλό στο καλύτερο.


Το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια και ο αρχιτέκτονας από τον Βόλο, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2015 στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή, συγκάτοικο της Ηλιάνας, και τον Δημήτρη Γιαννέτο, είναι ξανά μαζί, πέντε χρόνια μετά από τον «οριστικό» χωρισμό της.

Μιλώντας στο περιοδικό In Style στη δημοσιογράφο Ξένια Ιωάννου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από αυτή την απροσδόκητη επανασύνδεση.







«Πέντε χρόνια αφού χωρίσαμε, βρεθήκαμε πρόπερσι. Στον δρόμο. Ποτέ δεν πίστευα στις δεύτερες ευκαιρίες. Και δεν ήμουν και διατεθειμένη να δώσω δεύτερη ευκαιρία.

Έγινε πολύ αρμονικά. Είναι ο ίδιος άνθρωπος και είμαι ο ίδιος άνθρωπος, απ’ ό,τι μου λέει, αλλά με λυμένα κάποια “θέματα” που είχαμε τότε και δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε μεταξύ μας» είπε η Ηλιάνα, η οποία αναφέρθηκε και στο παρελθόν της σχέσης τους.


«Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώνουμε σε τόσο διαφορετικά περιβάλλοντα. Ο Γιάννης ήταν στην πόλη από όπου κατάγεται (Βόλος) και σπούδαζε κι εγώ ήμουν στην Νέα Υόρκη και δούλευα ως μοντέλο, είχα μια άλλη εξέλιξη, είχαμε τελείως διαφορετικές συνισταμένες» είπε και αποκάλυψε ότι ο γάμος τότε έγινε κυρίως για να διευκολύνει το ζευγάρι να βρίσκεται πιο εύκολα.

«Ήταν διαδικαστικοί οι λόγοι. Ήταν για να μπορεί να με βλέπει περισσότερο. Κάναμε κάτι “αφελές” σαν παιδιά, για να μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο, το οποίο δεν το μοιραστήκαμε. Δεν το ήξερε κανένας και ούτε φανταστήκαμε ότι θα το μάθει και κανένας. Ούτε ότι εγώ κάποια στιγμή θα δουλεύω στην τηλεόραση και θα το μάθει όλη η Ελλάδα… Χίλια συγγνώμη Γιάννη!».

Όμως, όπως διαπίστωσαν όταν ξαναβρέθηκαν, ο δεσμός τους ήταν πιο ισχυρός από ό,τι νόμιζαν.


«Όταν τον είδα τυχαία και ξαναμιλήσαμε και ξαναβρεθήκαμε, ήταν σαν κάτι να πάτησε μέσα μου ένα κουμπί και να ένιωσα μια ηρεμία. Είχα ανησυχίες, είχα άλλα διάφορα πράγματα και όταν τον είδα και καθίσαμε να μιλήσουμε λίγο, ξαφνικά κατάλαβα ότι τώρα αισθάνομαι οικεία. Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που με ξέρει και με αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει ότι δεν έχω δεύτερη σκέψη απέναντί του και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου