Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2024

Το μπιτσόμπαρο του Μαξίμου και το τσιφτετέλι την ώρα της φωτιάς...

 




Τελικά δεν ήταν μόνο ο υφυπουργός Υποδομών Βασίλης Οικονόμου, που αμέριμνος απολάμβανε τις διακοπές του κάνοντας κλάμπινγκ στη Ρόδο, την ώρα που η πύρινη λαίλαπα κατάκαιγε τη βορειοανατολική Αττική αφήνοντας πίσω της μια νεκρή εργαζόμενη... 

Στον... κόσμο του ήταν άλλο ένα στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη, που χόρευε και διασκέδαζε αμέριμνη ενώ ακόμη κάπνιζαν οι καμένες εκτάσεις και τα κατεστραμμένα σπίτια από την τεράστια πυρκαγιά.

Σε βίντεο που έφερε στο φως το Dnews, η υφυπουργός εμφανίζεται να «τα δίνει όλα» στις θερινές της διακοπές, σε μίνι κρουαζιέρα με σκάφος στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας, χορεύοντας και τραγουδώντας με χαλαρή διάθεση το «Μία είναι η ουσία» του Χρ. Νικολόπουλου. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site, το γλέντι έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, μία μόλις ημέρα δηλαδή μετά την καταστροφή και ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν ακόμη μάχη να θέσουν τη φωτιά που έφθασε μέχρι το Χαλάνδρι υπό έλεγχο.
ADVERTISING

Δεν παύει να προκαλεί εντύπωση η έλλειψη ενσυναίσθησης αυτής της κυβέρνησης απέναντι σ' αυτή την τεράστια καταστροφή που επηρεάζει ολόκληρη την Αττική καθώς χάθηκε ένας από τους ελάχιστους «πνεύμονες» που είχαν απομείνει στην πρωτεύουσα. Εδώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε και είπε ότι «ευτυχώς λίγοι πολίτες επλήγησαν». 

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή διαχείριση και δεν είχε άδικο ο Νίκος Παππάς που χαρακτήρισε το Μέγαρο Μαξίμου... μπιτσόμπαρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου