Κυριακή, Αυγούστου 18, 2024

Μαρία Κορινθίου: Περνά τον Αύγουστο στην Κρήτη και ποζάρει στον φακό Η ηθοποιός τρώει φρούτα και χαμογελά στις νέες φωτογραφίες που ανάρτησε

 





Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Κρήτη, από όπου και πόζαρε για τους διαδικτυακούς ακολούθους της.



Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Αυγούστου, η ηθοποιός εμφανίζεται ευδιάθετη, να απολαμβάνει μια φρουτοσαλάτα. Χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μια μαύρη φούστα και ένα επίσης μαύρο μπλουζάκι, ποζάρει στον φακό χαμογελώντας, ενώ παράλληλα τρώει μια φέτα καρπούζι και μερικά σταφύλια.

Δείτε τις φωτογραφίες της







Είναι το πρώτο καλοκαίρι της, μετά τον χωρισμό με τον Γιάννη Αϊβάζη, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε, μερικές μέρες πριν αναχωρήσει για το νησί της Κρήτης. Οι σχέσεις τους, ωστόσο, είναι καλές και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο έρχεται κάτω από φιλικές συνθήκες.

Τα σχόλια Αϊβάζη και Κορινθίου στη γιορτή της
Με δύο selfie στιγμιότυπα, η ηθοποιός πόζαρε στην κάμερα αρχικά στέλνοντας ένα φιλί και μετά βγάζοντας τη γλώσσα της έξω για μια χιουμοριστική φωτογραφία.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ. Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα».

Τη δημοσίευσή της σχολίασε, ανάμεσα σε πολλούς και ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός άφησε στη Μαρία Κορινθίου, μια σειρά από κόκκινες καρδιές και εκείνη του ανταπέδωσε με παρόμοιο σχόλιο.

Η ανάρτησή της και το σχόλιο του ηθοποιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου