Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2024

Can Yaman: Πανικός και υστερίες για μια σέλφι στη Μύκονο - Η αναχώρηση από το αεροδρόμιο (βίντεο) Η φετινή επίσκεψη του Can Yaman στην Ελλάδα και η υπόσχεση πως θα ξανάρθει.





 


 

Υστερίες, φωνές και πανικός στην επίσκεψη του Can Yaman στη Μύκονο. Ο τούρκος υπερστάρ είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στη χώρα μας και η εμφάνισή του στα Ματογιάννα για τη βραδινή του έξοδο με τη σύντροφό του προκάλεσε εγκεφαλικά.

Πολύ φιλικός, ο ηθοποιός και μοντέλο, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του. Κυριολεκτικά δεν χάλασε κανένα χατίρι, ενώ την ώρα που ο ρεπόρτερ του Mykonos Live Tv, Πέτρος Νάζος τον πλησίασε, έσκυψε και του φίλησε το χέρι, χαιρετώντας τον.


Πανικός στην Μύκονο για μια selfie με τον Τούρκο ηθοποιό Can Yaman που βρίσκεται για διακοπές στο νησί των Ανέμων. Όταν έσκασε μύτη στα Ματογιάννια ο 35χρονος πρωταγωνιστής, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Φτερωτός Θεός», πολλά κορίτσια έσπευσαν για μια φωτογραφία.

Ο Can Yaman επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας είτε για διακοπές, είτε για επαγγελματικές του υποχρεώσεις κα δήλωσε: «Είμαι πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη. Μου αρέσει πολύ η Μύκονος. Θα έρθω και του χρόνου».
Ο Can Yaman στα Ματογιάννια:








Αλλά και στην αναχώρησή του από την Μυκόνο έφερε κοντά του τις υπαλλήλους του αεροδρομίου για να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο ηθοποιός πέταξε πριν από λίγες ώρες για την Ιταλία.
Η αναχώρηση του Can Yaman από το αεροδρόμιο της Μυκόνου:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου