Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2024

Ντέμι Μουρ: Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς (φωτογραφίες) Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδέχτηκε την Ντέμι Μουρ στο αγαπημένο του νησί, τους Παξούς, όπου γυρίστηκε το «Maestro».







Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Η Ντέμι Μουρ συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να περνάει μέρος του καλοκαιριού της σε σκάφος στη Μεσόγειο. Ανάμεσα στις πολλές στάσεις της είναι φυσικά και τα αγαπημένα της ελληνική νησιά, τα οποία επισκέπτεται τακτικά, όπου απολαμβάνει τη φιλοξενία φίλων και θαυμαστών.

Πέρυσι, η Ντέμι Μουρ, εκτός από τη Μύκονο και τα πιο γνωστά Κυκλαδονήσια, επισκέφτηκε του Παξούς, παρασυρμένη από τις μαγευτικές εικόνες του «Maestro». Η συνάντησή της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τον Σεπτέμβριο του 2023 έγινε γνωστή μέσα από το «Happy Day» που επιβεβαιώθηκε από τις σχετικές αναρτήσεις.


Φέτος λοιπόν, η Ντέμι Μουρ επισκέφτηκε ξανά τους Παξούς και συναντήθηκε με τον «Φίλο» της σκηνοθέτη και ηθοποιό, με τον οποίο απόλαυσαν κάποιες ώρες ηρεμίας στο λιμάνι και στις «κρυφές» παραλίες του νησιού.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μια ανάρτησή του, στην οποία εικονίζεται ο ίδιος, η σταρ και η παρέα της.





«Μια απροσδόκητη στάση στους Παξούς! Καλώς ήρθες, Ντέμι Μουρ!» έγραψε ο Παπακαλιάτης στη λεζάντα της ανάρτησής του.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου