Σάββατο, Αυγούστου 31, 2024

O γιος του Τζορτζ Σόρος στο γραφείο του Ζελένσκι για επενδύσεις στην Ουκρανία (Βίντεο) Ο γιος του Τζορτζ Σόρος είχε σημαντικές συζητήσεις για μία σειρά από ζητήματα από επενδύσεις μέχρι την αποκατάσταση κρίσιμων ουκρανικών υποδομών.






 

 


Ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του Τζορτζ Σόρος και επικεφαλής της Open Society Foundations βρέθηκε στο γραφείο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να συζητήσει πιθανές επενδύσεις στην Ουκρανία.

Μάλιστα, η επίσκεψη αυτή απασχόλησε τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.


Όπως μεταδίδουν ο Αλεξάντερ Σόρος βρέθηκε στο γραφείο του Ουκρανού προέδρου για να συζητήσουν συμφωνίες και σχέδια επενδύσεων.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ συζήτησαν, ακόμα, την αποκατάσταση κρίσιμων υποδομών.





Επίσης, στην ατζέντα ήταν και η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων Ρώσων και πιθανή μεταφορά τους στην Ουκρανία αλλά και η πίεση μέσω κυρώσεων στην Μόσχα.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ η επίσκεψη έρχεται την ώρα που σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κοινών εσωτερικών ελέγχων από τον Μάρτιο τον Ιούλιο του 2024, το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας σε συνεργασία με την Ουκρανική Κρατική


Τελωνειακή Υπηρεσία εντόπισε σημαντικούς κινδύνους παράνομης χρήσης ανθρωπιστικής βοήθειας αξίας 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου