Τρίτη, Αυγούστου 20, 2024

To ChatGPT «δίκασε» τον Τσιτσιπά για τις αμπελοφιλοσοφίες και το σερβίς του «Γενεές δεκατέσσερις» πέρασε το ChatGPT τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο Έλληνας τενίστας δημοσίευσε την απάντηση της τεχνητής νοημοσύνης.




ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI



 


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από το ChatGPT να τον «θάψει » και η τεχνητή νοημοσύνη του απάντησε πως αν ασχολούταν λιγότερο με τα social media, ίσως είχε καταφέρει να κατακτήσει ένα Grand Slam μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν δίστασε να δημοσιεύσει την απάντηση της τεχνητής νοημοσύνης.


«Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τύπος που αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να φιλοσοφεί στο X (πρώην twitter) από το να σερβίρει ένα σταθερό δεύτερο σερβίς. Είναι ο μόνος παίκτης που στην αλλαγή πλευράς μπορεί μετατρέψει σε διάλεξη για την ελληνική μυθολογία και να επιστρέψει στο γήπεδο με λυμένα τα κορδόνια του.

Ίσως, αν ξόδευε λιγότερο χρόνο για να τελειοποιήσει τις λεζάντες του στο Instagram και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο να δουλέψει στο backhand slice του, θα είχε μέχρι στιγμής μερικά ακόμα τρόπαια, αλλά τουλάχιστον κερδίζει στο παιχνίδι με τα μαλλιά του, ακόμα κι αν το forehand του περιστασιακά ξεχνάει προς ποια κατεύθυνση θα έπρεπε να πάει».
Advertisement









Asking ChatGPT to roast me:"Stefanos Tsitsipas: the guy who spends more time philosophizing on Twitter than actually serving up a solid second serve. He’s the only player who can turn a simple changeover into a TED Talk on Greek mythology and still come back to the court with…— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) August 19, 2024



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου