Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του υπό την απειλή μαχαιριού 34χρονος ο δράστης, «γνωστός» στις διωκτικές Αρχές για παραβατική συμπεριφορά - Πώς γλίτωσε το κορίτσι





Τον απόλυτο τρόμο έζησε 11χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοποννήσου», στα χέρια συγγενικού της προσώπου το οποίο υπό την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει.

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν μόνο στην κατοικία του στην περιοχή Παλαιοκολούρα Αιγίου. Ο 34χρονος θείος της, εκμεταλλευόμενος ως φαίνεται την απουσία των γονέων της, την επισκέφθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει, τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.


Κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και ασκώντας της σωματική βία και με την επίδειξη μαχαιριού που κατείχε, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Η 11χρονη αντιστάθηκε και στις απεγνωσμένες προσπάθειές της να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε, άρχισε να φωνάζει, με γειτόνισσα που την άκουσε να σπεύδει στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Η εικόνα που αντίκρισε, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν σοκαριστική. Ο 34χρονος, μετά τη «σωτήρια» επέμβαση της γυναίκας, τράπηκε σε φυγή.


Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας άμεσα βρέθηκαν στην περιοχή, ωστόσο παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Πρόκειται για άτομο «γνωστό» στις διωκτικές Αρχές για παραβατική συμπεριφορά, έχοντας απασχολήσει για περιπτώσεις κλοπών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την επομένη της απόπειρας βιασμού και ενώ αναζητείτο, φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο με τραυματισμό, εγκαταλείποντας το σημείο. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

Πηγή: pelop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου