Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024

Ανατροπή και στις στοιχηματικές - Δίνουν πρώτο φαβορί τώρα τον Κασσελάκη Πώς διαμορφώθηκαν οι αποδόσεις για τους υποψήφιους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις της Πέμπτης (12/9).







 
 


Οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (12/9), δεν έφεραν απλώς ανατροπή του σκηνικού εντός ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Ενδεικτικές είναι οι αποδόσεις που προσφέρει πλέον η Novibet όσον αφορά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας, φαβορί για να αναλάβει τη θέση είναι... ο παλιός -δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Μετά το δυναμικό «παρών» που φώναξε ο Κασσελάκης κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ωρών και παρά την επικύρωση της «έκπτωσής» του από την ηγεσία του κόμματος, θεωρείται ο πλέον πιθανός να καθίσει -εκ νέου- στον προεδρικό θώκο, με αποδοχή 2,50 -δηλαδή υπήρξε πτώση στο μισό (από 5,00).

Από κοντά είναι ο Νίκος Παππάς με 2,65 (πριν από κάποιες ώρες προσφερόταν σε απόδοση 1,95), ενώ... στο κόλπο βρίσκεται και Παύλος Πολάκης με 3,00 -αν και η απόδοσή του «τσίμπησε» λίγο προς τα πάνω (από 2,75).


Ακολουθούν ο Σωκράτης Φάμελλος με 6,00 (από 7,50) και ο Αλέξης Τσίπρας, η επιλογή του οποίου προσφέρεται σε απόδοση 10,00 (από 15,00 που ήταν πριν κάποιες ώρες).

Η Ρένα Δούρου και η Όλγα Γεροβασίλη ακολουθούν με 21,00. Ο Νίκος Φαραντούρης είναι προτελευταίος με 34,00 (από 21,00) και τελευταίος σταθερά ο Απόστολος Γκλέτσος με 51,00 (με ίδια απόδοση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου